STAR: Πλησιάζει η μέρα - Πότε κάνει πρεμιέρα το GNTM 5

Με νέα πρόσωπα κι πολλές αλλαγές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
STAR: Πλησιάζει η μέρα - Πότε κάνει πρεμιέρα το GNTM 5

Με νέα πρόσωπα αλλά και πολλές αλλαγές αναμένεται να είναι ο πέμπτος κι ολοκαίνουργος κύκλος του GNTM 5, όπου κυρίως περιμένουμε την επιστροφή της Βίκυς Καγιά στην κριτική επιτροπή, μετά από έναν χρόνο απουσίας, που είχε κοστίσει όπως φαίνεται αρκετά στο κανάλι.

Πότε κάνει πρεμιέρα το GNTM 5

Η ίδια, ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας και η Σοφία Χατζηπαντελή έχουν ολοκληρώσει τα γυρίσματα της φάσης των auditions και προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς στα επόμενα επεισόδια αλλά και στα κορίτσια που τελικά θα μπουν στο σπίτι.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της On Time, το GNTM 5 θα βγει στον αέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φαίνεται πως η πρώτη αποχώρηση έγινε με επεισοδιακό τρόπο καθώς έγινε με δική της απόφαση κι όχι μετά από επιλογή των κριτών -διαβάστε εδώ όλο το παρασκήνιο-.

Πότε κάνει πρεμιέρα το GNTM 5

Εσωτερική & εξωτερική φωτογραφία: instagram / Greece's Next Top Model

Οι σπουδές του Χρήστου Μπίρμπα του νέου κριτή του GNTM 5 πριν γίνει μοντέλο

Τα γυρίσματα για τον 5ο κύκλο του GNTM έχουν ξεκινήσει και τρέχουν πολύ γρήγορα αλλά παράλληλα προστατεύονται με μεγάλη μυστικότητα μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα επεισόδια στην τηλεόραση του STAR.

Έτσι λοιπόν, λίγο πριν δούμε τις διαγωνιζόμενες αλλά και τους κριτές, εξασφαλίσαμε στοιχεία για το προφίλ του Χρήστου Μπίρμπα, του νέου coach, από τη συνέντευξη, που έδωσε στον Γιώργο Μπέζα περιγράφοντας αναλυτικά τον εαυτό του.

«Ως μοντέλο έχω δουλέψει σε Ελλάδα, Μιλάνο και Τουρκία. Στην καριέρα μου έχω κάνει πασαρέλες, editorials , καμπάνιες και look books. Είμαι μηχανολόγος μηχανικός και έχω εργαστεί πάνω σε αυτό. Έκανα πρωταθλητισμό κολύμβησης για περίπου 10 χρόνια και λατρεύω το υγρό στοιχείο από τότε που δεν ήξερα να επιπλέω

Πήγα στρατό μεγάλος σε ηλικία (25 ετών) και για να μη βαρεθώ δήλωσα Ειδικές Δυνάμεις και κατάφερα να περάσω στην ελίτ των Ειδικών Δυνάμεων στα αλεξίπτωτα. Είμαι 30 χρόνων. Έχω ένα σκυλί ράτσας μαλτέζ, τον Ντέξτερ, που τον υπεραγαπώ».

Χρήστος Μπίρμπας

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: christosbir - Instagram

TAGS