GNTM 5: Σπάνιο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα του πέμπτου κύκλου - Η Βίκυ Καγιά ξεκαρδίστηκε

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 5: Σπάνιο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα του πέμπτου κύκλου - Η Βίκυ Καγιά ξεκαρδίστηκε

Πως και πως περιμένουν οι τηλεθεατές του STAR να ξεκινήσει και πάλι ο διαγωνισμός μοντέλων, «GNTM 5» καθώς φαίνεται πολλά υποσχόμενο την φετινή σεζόν μιας και έγιναν ριζικές αλλαγές τόσο στους όρους όσο και στους κριτές. Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά επέστρεψε και πάλι στο πόστο της μετά από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Συγκεκριμένα, τα γυρίσματα για τον πέμπτο κύκλο του "GNTM" συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς προκειμένου να βρουν το επόμενο επίδοξο μοντέλο. Η Βίκυ Καγιά και η ομάδα της ετοιμάζονται πυρετωδώς για να επιστρέψουν τον Σεπτέμβριο.

Από την άλλη, στα τελευταία της instastories την βλέπουμε να περνάει υπέροχα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα δοκιμάζοντας ένα viral φίλτρο της πλατφόρμας. "Καταπληκτικά!" φαίνεται να λέει η Βίκυ Καγιά στο βίντεο.

Απίστευτο γέλιο στα παρασκήνια του GNTM 5 με την Βίκυ Καγιά

«Προσδεθείτε απογειωνόμαστε!» - Στον αέρα το επίσημο trailer του νέου κύκλου

H Βίκυ Καγιά επιστρέφει στη θέση του κριτή και πρωταγωνιστεί στο τρέιλερ, και όπως δηλώνει και η ίδια, 5 χρόνια μετά τον πρώτο κύκλο δεν πίστευε πως η μόδα και το μόντελινγκ θα ενδιέφερε τόσο πολύ τον κόσμο.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε και στο τρέιλερ, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει, είναι σαφώς πιο απαιτητικά και οι οι δοκιμασίες που θα υποβληθούν τα οι υποψήφιες θα είναι κρίσιμες. Μοντέλα που κρεμιούνται σε ύψη, αυτοκίνητα, δύσκολα concepts επιστρέφουν, και μας υπόσχονται καταστάσεις που θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!