GNTM 5: Το ανακοίνωσαν στο Instagram - Σούσουρο με τον νέο κριτή του σόου

Είναι γνωστός σχεδιαστής μόδας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5: Το ανακοίνωσαν στο Instagram - Σούσουρο με τον νέο κριτή του σόου

Τα γυρίσματα για το GNTM 5 έχουν ήδη ξεκινήσει και, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, οι κριτές θα είναι εντελώς διαφορετικοί σε σχέση με πέρυσι, αφού οι αποχωρήσει ήταν πολλές, με αποτέλεσμα η βασική κριτική επιτροπή να αποτελείται από την Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του σόου θα βρεθούν δίπλα τους πολλά πρόσωπα από τον χώρο της μόδας για να κρίνουν μαζί τους και να επιλέξουν τα μοντέλα που θα διαγωνιστούν, συμπεριλαμβανομένου και την Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία προχώρησε και σε μία ολόγυμνη φωτογράφιση τις προάλλες. Βέβαια, δεν θα είναι η μόνη.

Ο σχεδιαστής μόδας Ευάγγελος Μπόυσης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως θα είναι ένας από τους καλεσμένους στο ριάλιτι και δεν μπορούσε να κρύψει την ανυπομονησία του για το αποτέλεσμα που θα προβληθεί στις οθόνες μας λίγο διάστημα αργότερα.

Η αποκάλυψη για έναν ακόμη guest κριτή στο GNTM 5

«Το βλέμμα της κρίσης», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

GNTM 5 - κριτής

Το νέο πρόσωπο "κλειδί" που θα πάρει την θέση του Γιώργου Καράβα - Είναι μοντέλο και σαρώνει στις πασαρέλες

Οι ετοιμασίες για το GNTM 5 συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς προκειμένου να βγει στην ώρα του την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Όπως έχει ήδη αναφερθεί οι αλλαγές που θα δούμε στο ριάλιτι μοντέλων πρόκεται να είναι ριζικές καθώς από τους "παλιούς" έχει μείνει μόνο η Βίκυ Καγιά η οποία θα επιστρέψει και πάλι αλλά και ο Γιώργος Καράβας.

Οι περισσότεροι ωστόσο αναρωτιούνται ποιοι θα είναι οι ρόλοι τους. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά μετά από 1 χρόνο απουσίας από το ριάλιτι μοντέλων, επιστρέφει και πάλι και μαζί της θα είναι ο Γιώργος Καράβας, η Σοφία Χατζηπαντελή (με την οποία φημολογείται ότι τσακώθηκε η Βίκυ Καγιά) και ο Τάσος Σοφρωνίου.

Βέβαια, την θέση του Γιώργου Καράβα πρόκειται να αναλάβει όχι ένα άτομο αλλά δύο. Ο λόγος για το επίσης μοντέλο Μαίρη Βυτινάρος αλλά και τον Χρήστο Μπήρμπα όπου θα ενταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες της real μετά τα bootcamp.

Μπίρμπας Χρήστος

TAGS