Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Χατζηπαντελή - Η κριτής του GNTM 5 πόζαρε γυμνή και αποθεώθηκε

Η εντυπωσιακή φωτογραφία που ανέβασε στο instagram

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Χατζηπαντελή - Η κριτής του GNTM 5 πόζαρε γυμνή και αποθεώθηκε

Την Σοφία Χατζηπαντελή την γνωρίσαμε τους τελευταίους μήνες μέσα από την ανακοίνωση της παραγωγής του GNTM 5, ότι θα τη δούμε ως κριτή. Η απόφαση αυτή έχει διχάσει με κάποιους να την αποθεώνουν, καθώς πρεσβεύει το diversity με τα πυκνά φρύδια της και άλλους να την κρίνουν ως αντιαισθητική και επιτηδευμένη. Εκείνη ωστόσο ξέρει να κρατάει την προσοχή, καθώς με τη νέα γυμνή φωτογραφία που ανέβασε στο instagram αποθεώθηκε από τους followers της.

Μία εκ των επικριτών της υπήρξε και η πρώην fashion stylist του My Style Rocks, Ραμόνα Βλαντή, η οποία όταν ερωτήθηκε για το φετινό κύκλο του ριάλιτι μοντέλο δεν χαρίστηκε ούτε στην Καγιά, ούτε στην Χατζηπαντελή. Μάλιστα είπε και την κορυφαία ατάκα ότι οι συγκεκριμένες κυρίες έχουν κάνει καριέρα μόνο στο σαλόνι τους δείχνοντας ξεκάθαρα την προτίμησή της σε άλλα πρόσωπα για την κριτική επιτροπή του παιχνιδιού.

Η γυμνή φωτογραφία της Σοφίας Χατζηπαντελή που ''έριξε'' το instagram

Η εντυπωσιακή κριτής ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τη μέση και πάνω. Έχει ρίξει τα πλούσια και μακριά μαλλιά της μπροστά προκειμένου να κρύψει το στήθος της ενώ φαίνεται να μη φοράει τίποτα. Οι followers της φυσικά την αποθέωσαν.

Η γυμνή φωτογράφιση της Σοφίας Χατζηπαντελή

Υπενθύμισε στους επικριτές της τι έχει πετύχει στην καριέρα της

H νέα είσοδος στο GNTM 5 Σοφία Χατζηπαντελή έχει κριθεί όσο λίγοι, αφού τα σχόλια για την ιδιαίτερη εμφάνισή της αλλά και για την καριέρα της δίνουν και παίρνουν. Η ξεχωριστή προσωπικότητά της είναι «Love me or hate me» και έτσι παρά τους πολλούς θαυμαστές, υπάρχουν από την άλλη και πολλοί επικριτές, διάσημοι και μη. Σε αυτούς τους τελευταίους επιχείρησε να δώσει μια απάντηση μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στο instagram, για να τους θυμίσει σε ποιο άτομο και με ποια καριέρα απευθύνονται με προσβλητικό τρόπο.

Ο πλέον συνεργάτης της πάντως και κριτής Γιώργος Καράβας πήρε θέση απέναντι σε όσα ακούγονται για την ίδια αλλά και για την εμφάνισή της. Μίλησε για τη χημεία αλλά και για τις στιγμές που περνούν στα γυρίσματα της νέας σεζόν του ριάλιτι μοντέλων, ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει και το πολύ τρυφερό παρατσούκλι που της έχει βγάλει αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους!

«Μου άρεσε αυτή η έκθεση για μένα, όποτε το δημοσιεύω επειδή μερικά trolls χρειάζονται μια μικρή υπενθύμιση σχετικά με το σε ποιον νομίζουν ότι μιλούν» έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Χατζηπαντελή.

H Xατζηπαντελή απαντά στους επικριτές της