«Μωρό μου την λέω, όπως θέλεις την λέω...» - Η απίστευτη ατάκα του Καράβα για την Χατζηπαντελή

«Από τη στιγμή που αρέσουν στην ίδια για ποιο λόγο να ασχολούμαστε;»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Μωρό μου την λέω, όπως θέλεις την λέω...» - Η απίστευτη ατάκα του Καράβα για την Χατζηπαντελή

Στο αμάξι του να οδηγά αμέριμνο, πέτυχε η κάμερα του Happy Day το πρωί της Παρασκευής 1/7 τον πολυσυζητημένο κριτή του GNTM 5 Γιώργο Καράβα. Ο ταλαντούχος πρώην coach, στον νέο του ρόλο φέτος, είναι πλάι στην Σοφία Χατζηπαντελή, τη νέα κριτή που "άναψε" φωτιές με το θέμα των φρυδιών της παντού!

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα σεζόν, και στην ίδια τη Σοφία (η οποία διαφωνεί συνεχώς με την Καγιά στα γυρίσματα), αποκαλύπτοντας μάλιστα πως μιλούν μεταξύ τους, ενώ σχολίασε και το γεγονός πως την συζητούν ενώ στην ουσία δεν αφορά κανέναν το πως θέλει εκείνη να είναι.

Οι αφοπλιστικές δηλώσεις του Γιώργου Καράβα

«Έχουμε κάνει αρκετά γυρίσματα, η ομάδα πάει καλά, έχει δέσει, έχουμε όμορφη χημεία. Θα δείτε κοπέλες από ηλικίες 18 έως 88. Όταν είδα το τρέιλερ δεν περίμενα ότι θα έχουμε τόσο μεγάλη συμμετοχή στις μεγάλες ηλικίες. Αυτές οι γυναίκες μάλιστα είναι και σε πολύ καλό δρόμο.»

«Εγώ Σοφάκι την λέω, μωρό μου την λέω, όπως θέλεις την λέω. Και εγώ απορία πως λένε τη Σοφία. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, εμένα μου αρέσει πολύ εξωτερικά. Έχει έντονες απόψεις τις οποίες στηρίζει μέχρι τέλους. Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται με τα φρύδια της κοπέλας. Από τη στιγμή που αρέσουν στην ίδια για ποιο λόγο να ασχολούμαστε;».

Απάντησε επίσης και σε όσους ισχυρίζονται πως η Σοφία έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, τονίζοντας: «Εγώ δεν ήμουν στον κύκλο που απέρριψαν την Ιωάννα Μπέλλα και δεν το θυμάμαι κιόλας, παρόλα αυτά, εμείς αυτό που θέλουμε δεν έχει να κάνει απαραίτητα με την εξωτερική εμφάνιση όσο με την προσωπικότητα αλλά και με το πόσο πιστεύει κάποια γυναίκα, τον εαυτό της και το βγάζει προς τα έξω».

''Μου έλεγε ότι ο Καράβας είναι αγγούρι''

Δεν τους έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί εκεί στο GNTM ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος. Μετά την κόντρα του με τη Βίκυ Καγιά, για την οποία ''έσταξε μέλι'', στο στόχαστρό του βρέθηκαν αυτή τη φορά τόσο ο Άγγελος Μπράτης όσο και ο Γιώργος Καράβας, αφού μέσα από τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της «Super Κατερίνα», δεν έδειξε να τους έχει και σε μεγάλη υπόληψη.

Η πρώτη στη λίστα όπως προαναφέραμε ήταν η Βίκυ Καγιά, για την οποία όχι απλά έκανε σχόλια για την συμπεριφορά της, αλλά όπως είπε από βασίλισσα του GNTM κατέληξε βασίλισσα του τίποτα. Στο απυρόβλητο πάντως δεν έμεινε ούτε και η Ζενεβιέβ, ενώ ο μόνος που φαίνεται να χαίρει της εκτίμησής του μέσα στο παιχνίδι από τον νέο κύκλο είναι ο Τάσος Σοφρωνίου.

«Ήμουν σύμβουλος μόδας σε ένα καταπληκτικό περιοδικό. Ειδικά για τον Γιώργο Καράβα είπα να τον πάρουν. Τώρα αυτά ίσως δεν τα ξέρει ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος φορά και τα ρούχα μου. Ήμουν εκεί κι αυτός δεν τα θυμάται. Είχαμε μεγάλη δυσκολία να τον φωτογραφίσουμε κι ο φωτογράφος μου έλεγε ότι είναι αγγούρι. Δεν συμφωνώ είναι χοντρό το αγγούρι αλλά δυστυχώς δεν το έχει για φωτογράφιση» είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Τι να πω; Τον Άγγελο Μπράτη, αν δεν υπήρχε η Βίκυ Καγιά να τον πάρει (στο GNTM), δεν θα τον ήξερε ουδείς. Να το ξεχάσει το έργο και να κάνει κανένα φορεματάκι. Όταν δεν κάνεις τηλεόραση, δεν σε θυμάται κανείς από αυτούς» πρόσθεσε ο γνωστός σχεδιαστής.