«Η Βίκυ Καγιά έχει μια αλαζονική συμπεριφορά, δεν είναι μπεμπέκα είναι σε μια άλφα ηλικία»

«Θέλει να τους έχει όλους κάτω από τα πόδια της»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Η Βίκυ Καγιά έχει μια αλαζονική συμπεριφορά, δεν είναι μπεμπέκα είναι σε μια άλφα ηλικία»

Το πρωί της Τετάρτης (15/6) μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Αποστολόπουλος. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός σχεδιαστής δεν δίστασε να αναφερθεί για το νέο κύκλο του GNTM 5 όπου έχουν γίνει ριζικές αλλαγές (δείτε εδώ τη νέα κριτική επιτροπή) ενώ από την άλλη "κατακεραύνωσε" για τα καλά την Βίκυ Καγιά.

Οι δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου

«Είδα την επιτροπή του GNTM και λέω “ποιοι είναι αυτοί;”. Ξέρω τον Σοφρωνίου που είναι πολύ καλός. Οι υπόλοιποι είναι μια επιτροπή που κάνει το GNTM το νέο Τιτανικό. Αν πέρυσι είχε 10%, φέτος θα πάει στο 1%, 2%, 3%, με αυτή την επιτροπή»

Το GNTM είναι μια κατσαρόλα που τη μαγειρεύει η Βίκυ. Η Βίκυ θέλει να τους έχει όλους κάτω από τα πόδια της, οπότε διαλέγει αυτούς που μπορεί να χειρίζεται. Δυστυχώς η Βίκυ δεν ήταν έτσι, αλλά έγινε έτσι στην πορεία, οπότε τώρα έχει γίνει κάτι ανάμεσα σε Κρουέλα και Τασσώ Καββαδία. Αποφασίζει και διατάζει.

Νομίζω ότι είναι θέμα παιδείας και εκπαίδευσης, έχει μια υπέρμετρη συμπεριφορά, αλαζονική. Μπορεί να βγαίνει τώρα παντού και να δηλώνει ότι βαφτίζει το γιο της στο Μόντε Κάρλο και να χοροπηδάει… Αυτή την εποχή που όλοι ζούμε πολύ άσχημες καταστάσεις, νομίζω ότι αυτά είναι περιττά και δεν είναι μπεμπέκα, είναι σε μια άλφα ηλικία. Θα έπρεπε να σέβεται και τους ανθρώπους που την αγαπάμε και τον εαυτό της».

«Αυτά έχει η ζωή και η τηλεόραση»

Πιο ανανεωμένο από ποτέ επιστρέφει το GNTM 5 και σήμερα 14/6 έγιναν γνωστά όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at star για τον νέο κύκλο και τις ετοιμασίες.

«Κάναμε πρόβες με τη νέα κριτική επιτροπή και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Είναι πολύ συγκινητικό. Είχα πει ότι αυτό το πράγμα δεν θα ξαναγυρίσει αλλά χαίρομαι που γύρισε, έχω ακόμα πολύ δυνατά συναισθήματα.

Εύχομαι να πάμε καλά γιατί ποτέ δεν ξέρεις, δεν υπάρχει κάποιος άγραφος νόμος για τα νούμερα και την επιτυχία. Είμαστε αληθινά χαρούμενοι και ευγνώμονες. Βρεθήκαμε με πολλές αλλαγές αλλά αυτά έχει η ζωή και η τηλεόραση. Όποιος λέει ότι κάνει επιτυχία μόνος του δεν ξέρω αν λέει την αλήθεια… Αν πετύχουμε φέτος δεν θα πετύχουμε μόνο από μένα αλλά από όλους.

Φέτος θα έχουμε νέα είσοδο στο family room από την Έλενα Γαλύφα. Έχουμε πλέον τον Γιώργο στην κριτική επιτροπή, η Σοφία είναι ένα πολύ σημαντικό κορίτσι της μόδας και ένας Τάσος που είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.