GNTM 5: «Κλείδωσε» και η 4η θέση για την κριτική επιτροπή

Ποιος ή ποια θα είναι;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
GNTM 5: «Κλείδωσε» και η 4η θέση για την κριτική επιτροπή

Ο 5ος κύκλος του GNTM έχει κλείσει και τα γυρίσματα ξεκινάνε από βδομάδα. Η Βίκυ Καγιά ήταν η πρώτη που είχε επιβεβαιωθεί για την κριτική επιτροπή και ενώ ο Γιώργος Καράβας στις τελευταίες σχετικές δηλώσεις του δεν είχε απαντήσει ξεκάθαρα αλλά διπλωματικά, πλέον είναι σίγουρο πως θα είναι το δεύτερο μέλος της κριτικής επιτροπής.

Την Παρασκευή 10/6 έγινε γνωστό και το όνομα του τρίτου, που δεν είναι άλλος από τον διεθνούς φήμης Έλληνα στυλίστα Τάσο Σοφρωνίου. Το μόνο που παρέμενε άγνωστο ήταν ποιος ή ποια θα κάτσει στην τέταρτη καρέκλα. Επιτέλους το μάθαμε και αυτό.

Έκλεισε και η 4η θέση για την κριτική επιτροπή

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα στο Mega Καλημέρα το πρωί της Τρίτης 14/6, μαζί με την Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα, θα καθίσει στην κριτική επιτροπή του GNTM, η Σοφία Χατζηπαντελή. Πρόκειται για ένα μοντέλο 25 χρονών με καταγωγή από την Κύπρο.

Πρόκειται για μοντέλο ελληνοκυπριακής καταγωγής ενώ είναι και ιδρύτρια του #UnibrowMovement και έχει διεθνή καριέρα στο χώρο της μόδας.

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Άγγελου Μπράτη

Απών από την νέα κριτική επιτροπή του GNTM 5 θα είναι ο Άγγελος Μπράτης, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν ετοιμάζει κάτι νέο στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο ίδιο κανάλι, δηλαδή το Star.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναμένεται να συμμετέχει σε μία νέα παραγωγή του καναλιού που πρόκειται να βγει στον αέρα το καλοκαίρι.

Ο λόγος για το Life is a beach, μία ταξιδιωτική εκπομπή που αναδεικνύει τις ομορφιές της Ελλάδας και μάλιστα θα υπάρχουν αι διάφοροι guests. Ο Άγγελος Μπράτης λοιπόν θα είναι ένας από αυτούς. Μάλιστα, στην ίδια εκπομπή θα δούμε και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μάλιστα έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα.

Η πρεμιέρα του Life is a beach αναμένεται να γίνει στις αρχές Ιουλίου.

undefined