GNTM: «Κλείδωσε» το τρίτο μέλος της κριτικής επιτροπής - Ξεκινάνε τα γυρίσματα

Όλο το ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM: «Κλείδωσε» το τρίτο μέλος της κριτικής επιτροπής - Ξεκινάνε τα γυρίσματα

Η επιστροφή του GNTM με την Βίκυ Καγιά έχει κλείσει, καθώς και το τρίτο μέλος της κριτικής επιτροπής υπέγραψε με το κανάλι της Κηφισιάς. Πρόκειται για τον Τάσο Σοφρωνίου, όπως είχαμε γράψει εδώ και λίγα 24ωρα που είχε κυκλοφορήσει η είδηση.

Ξεκινάνε τα γυρίσματα του GNTM

Ο Τάσος Σοφρωνίου έχει την δική του εμπειρία στο ριάλιτι μοντέλων, καθώς πριν χρόνια είχε βρεθεί στο Next Top Model του ANT1, ενώ την περσινή σεζόν είχε κάνει guest εμφάνιση στο GNTM δίπλα στον Γιώργο Καράβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα έχουν κλείσει, ενώ τα γυρίσματα, αν όλα πάνε καλά, θα ξεκινήσουν από την επόμενη εβδομάδα, καθώς οι κριτές θα αναζητούν το επόμενο Next To Model.

Σε ρόλο έκπληξη στο GNTM ο Λάκης Γαβαλάς

Στην τελική ευθεία έχει μπει το GNTM και το Star προσπαθεί με πυρετώδεις ρυθμούς να στελεχώσει το ριάλιτι, που επιστρέφει στις οθόνες μας για 5η χρονιά και αυτή τη φορά μόνο για κορίτσια. Είναι γνωστό ότι οι θέσεις της Βίκυς Καγιά και του Γιώργου Καράβα έχουν οριστικοποιηθεί, όμως ακόμα παραμένει απορίας άξιο ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι κριτές (δείτε εδώ ποιοι έχουν κάνει οντισιόν).

Ωστόσο έγινε γνωστό ότι ότι ο Καράβας δεν θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή, αλλά αντιθέτως θα έχει έναν άλλο ρόλο. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η παραγωγή είναι πολύ κοντά στο να κλείσει συμφωνία με τον Λάκη Γαβαλά, όμως δεν είναι το μόνο ριάλιτι που θέλει τον γνωστό σχεδιαστή.

Ωστόσο αν πέσουν οι υπογραφές η θέση του Λάκη Γαβαλά θα είναι μία, θα είναι δίπλα στα μοντέλα και θα τα καθοδηγεί, κάτι που οι ιθύνοντες πιθανολογούν ότι θα κάνει τέλεια, μιας και έχει τεράστια εμπειρίας στον χώρο της μόδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα, για αυτό και όλα θα οριστικοποιηθούν μέχρι την Παρασκευή.