Οικογενειακή υπόθεση το GNTM 5 - Οι τρεις πρώτες διαγωνιζόμενες που είναι στη βίλα του διαγωνισμού

21 κορίτσια έχουν πάρει μέχρι στιγμής εισιτήριο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Οικογενειακή υπόθεση το GNTM 5 - Οι τρεις πρώτες διαγωνιζόμενες που είναι στη βίλα του διαγωνισμού

Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει επιτέλους το GNTM 5, που ήδη από τώρα έχει ξεσηκώσει και θετικές και αρνητικές αντιδράσεις κυρίως όσον αφορά την επιλογή στα νέα πρόσωπα. H εκπομπή Open Weekend στην αυλαία της σήμερα 17/7 αποκάλυψε τα τρία από τα εικοσιένα κορίτσια που έχουν πάρει συνολικά το εισιτήριο για τη βίλα του παιχνιδιού και μάλιστα οι δύο είναι και στενοί συγγενείς.

Ήδη η ''παλιά'' του παιχνιδιού Βίκυ Καγιά αποκάλυψε ποιος θα είναι ο νέος coach στη θέση του Γιώργου Καράβα, αφού φέτος θα τον δούμε στην καρέκλα του κριτή. Μάλιστα οι αντικαταστάτες του δεν θα είναι ένας αλλά δύο, μοντέλα και οι δύο στο επάγγελμα, με τον έναν να εντάσσεται μετά το bootcamp στα γυρίσματα του παιχνιδιού.

Ποιες είναι οι τρεις πρώτες κοπέλες που μπαίνουν στο σπίτι του GNTM;

Η εκπομπή Open Weekend αποκάλυψε τρεις από τις παίκτριες που εξασφάλισαν μία θέση στο σπίτι. Η πρώτη είναι η Μικαέλα Νόβακ Μάρλι, ετών 47. Στον διαγωνισμό πέρασε και η κόρη της Μάρα Μάρλι. Το τρίτο όνομα ανήκει στην Αλεξία Τράικο η οποία είναι ήδη επαγγελματίας μοντέλο.

Η μία από τις διαγωνιζόμενες Αλέξια Τράικο

«Έχει ανοίξει η βεντάλια του diversity» - Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Καράβα για το νέο κύκλο του GNTM

Ο Γιώργος Καράβας παραχώρησε δηλώσεις στο ''Χαμογέλα και Πάλι'' την Κυριακή 10/7 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε ο κριτής του GNTM , μίλησε για την πορεία και το νέο κύκλο του παιχνιδιού αλλά και για το αν θα δούμε νέα μέλη στην παραγωγή.

«Στην παρούσα φάση έχω ρίξει το βάρος στο GNTM. Έχουν υπάρξει πολλές αλλαγές σε προσωπικό και γενικό επίπεδο. Είμαστε σε προχωρημένα γυρίσματα. Η ομάδα έχει δέσει, έχουμε ωραία χημεία και κάνουμε πολύ πλάκα στα γυρίσματα», είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

Κλείνοντας, ο Γιώργος Καράβας ανέφερε: «Έχει ανοίξει η βεντάλια του diversity. Θα δούμε τα πάντα. Τα tattoos είναι μέρος της καθημερινότητας. Είναι ένα μέρος και μέλος της κοινωνίας αυτά τα άτομα, που δεν μπορούμε να τα αποκλείσουμε».