GNTM 5: Το νέο πρόσωπο "κλειδί" που θα πάρει την θέση του Γιώργου Καράβα - Είναι μοντέλο και σαρώνει στις πασαρέλες

Δεν σας πάει ο νους!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 5: Το νέο πρόσωπο

Οι ετοιμασίες για το GNTM 5 συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς προκειμένου να βγει στην ώρα του την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό οι αλλαγές που θα δούμε στο ριάλιτι μοντέλων πρόκεται να είναι ριζικές καθώς από τους "παλιούς" έχει μείνει μόνο η Βίκυ Καγιά η οποία θα επιστρέψει και πάλι αλλά και ο Γιώργος Καράβας.

Οι περισσότεροι ωστόσο αναρωτιούνται ποιοι θα είναι οι ρόλοι τους. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά μετά από 1 χρόνο απουσίας από το ριάλιτι μοντέλων, επιστρέφει και πάλι και μαζί της θα είναι ο Γιώργος Καράβας, η Σοφία Χατζηπαντελή (με την οποία φημολογείται ότι τσακώθηκε η Βίκυ Καγιά) και ο Τάσος Σοφρωνίου.

Βέβαια, την θέση του Γιώργου Καράβα πρόκειται να αναλάβει όχι ένα άτομο αλλά δύο. Ο λόγος για το επίσης μοντέλο Μαίρη Βυτινάρος αλλά και τον Χρήστο Μπήρμπα όπου θα ενταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες της real μετά τα bootcamp.

Ο νέος coach ΠΟΥ θα εισβάλλει στο GNTM 5

Μπίρμπας Χρήστος

«Έχει ανοίξει η βεντάλια του diversity» - Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Καράβα για το νέο κύκλο του GNTM

Ο Γιώργος Καράβας παραχώρησε δηλώσεις στο ''Χαμογέλα και Πάλι'' την Κυριακή 10/7 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε ο κριτής του GNTM , μίλησε για την πορεία και το νέο κύκλο του παιχνιδιού αλλά και για το αν θα δούμε νέα μέλη στην παραγωγή.

«Στην παρούσα φάση έχω ρίξει το βάρος στο GNTM. Έχουν υπάρξει πολλές αλλαγές σε προσωπικό και γενικό επίπεδο. Είμαστε σε προχωρημένα γυρίσματα. Η ομάδα έχει δέσει, έχουμε ωραία χημεία και κάνουμε πολύ πλάκα στα γυρίσματα», είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

Κλείνοντας, ο Γιώργος Καράβας ανέφερε: «Έχει ανοίξει η βεντάλια του diversity. Θα δούμε τα πάντα. Τα tattoos είναι μέρος της καθημερινότητας. Είναι ένα μέρος και μέλος της κοινωνίας αυτά τα άτομα, που δεν μπορούμε να τα αποκλείσουμε».