GNTM 5: «Έχουμε ωραία χημεία και...» - Υπογράφει και η γυναίκα του Καράβα για το παιχνίδι;

«Είμαστε σε προχωρημένα γυρίσματα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
GNTM 5: «Έχουμε ωραία χημεία και...» - Υπογράφει και η γυναίκα του Καράβα για το παιχνίδι;

Ο Γιώργος Καράβας παραχώρησε δηλώσεις στο ''Χαμογέλα και Πάλι'' την Κυριακή 10/7 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε ο κριτής του gntm, μίλησε για την πορεία του παιχνιδιού αλλά και για το αν θα δούμε νέα μέλη στην παραγωγή.

Γενικά είναι γνωστό, πως οι μέχρι τώρα κριτές έχουν δέσει πολύ μεταξύ τους, αφού κάνουν παρέα και εκτός παιχνιδιού. Η σύζυγος του, Ραφαέλα Ψαρρού προφανώς και είναι ένα πρόσωπο, που θα ταίριαζε πολύ στο όλο concept, ο Γιώργος ωστόσο απάντησε και έδωσε τέλος σε όλες τις σχετικές φήμες.

Ο Γιώργος Καράβας απάντησε για τον αν θα μπει και η Ραφαέλα Ψαρρού στο GNTM

«Δεν ισχύει ότι συζητάμε με τη σύζυγό μου για να αναλάβουμε την πρωινή ζώνη του Star. Δεν έχουμε δεχτεί πρόταση για το πρωινό. Στην παρούσα φάση έχω ρίξει το βάρος στο GNTM. Έχουν υπάρξει πολλές αλλαγές σε προσωπικό και γενικό επίπεδο.

Είμαστε σε προχωρημένα γυρίσματα. Η ομάδα έχει δέσει, έχουμε ωραία χημεία και κάνουμε πολύ πλάκα στα γυρίσματα. Δεν έχει αλλάξει κάτι τώρα που έγινα κριτής. Το βλέπω ως δουλειά», είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

Για την Σοφία Χατζηπαντελή και τα σχόλια που έχουν γίνει για την εμφάνισή της, ο Γιώργος Καράβας είπε: «Γιατί θα πρέπει να μας ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι; Γιατί θα πρέπει να ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι; Από τη στιγμή που της αρέσει αυτό που κάνει, εγώ μένω εκεί».

Η Σοφία Χατζηπαντελή φεύγει από το παιχνίδι

Η Σοφία Χατζηπαντελή που εντάχθηκε στην ομάδα του GNTM 5, ανοίγοντας τον δρόμο προς τη διαφορετικότητα, που είναι άλλωστε και η βασική προϋπόθεση για την επόμενη σεζόν, ολοκλήρωσε την συνεργασία της με το κανάλι και τους υπόλοιπους κριτές, αφήνοντας πίσω τις τους επικριτές της, στους οποίους έχει ήδη δώσει μία επική απάντηση.

Και αυτό, γιατί η ίδια θα βρίσκεται στο σόου ως guest κριτής, ενώ η βασική κριτική επιτροπή είναι η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σωφρονίου. Κατά τη διάρκεια του ριάλιτι μόδας θα παρουσιαστούν και άλλοι διάσημοι στον ρόλο των guest, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Βίκυ Κουλιανού, η οποία προοριζόταν και ως μόνιμη κριτής.

GNTM

Αλλαγές θα πραγματοποιηθούν και στο κομμάτι του coach. που μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει την Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα. Η θέση αυτή δεν πρόκειται να καταργηθεί, αλλά θα διπλασιαστεί, αφού οι φήμες θέλουν να έρχονται δύο νέοι "προπονητές", χωρίς βέβαια να είναι γνωστό ακόμα ποιοι θα είναι αυτοί.