''Επειδή κάποια trolls χρειάζονται μια υπενθύμιση..'': Η Χατζηπαντελή σπάει τη σιωπή της για τους επικριτές της

Τους θύμισε ποια είναι

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Επειδή κάποια trolls χρειάζονται μια υπενθύμιση..'': Η Χατζηπαντελή σπάει τη σιωπή της για τους επικριτές της

H νέα είσοδος στο GNTM 5 Σοφία Χατζηπαντελή έχει κριθεί όσο λίγοι, αφού τα σχόλια για την ιδιαίτερη εμφάνισή της αλλά και για την καριέρα της δίνουν και παίρνουν. Η ξεχωριστή προσωπικότητά της είναι «Love me or hate me» και έτσι παρά τους πολλούς θαυμαστές, υπάρχουν από την άλλη και πολλοί επικριτές, διάσημοι και μη. Σε αυτούς τους τελευταίους επιχείρησε να δώσει μια απάντηση μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στο instagram, για να τους θυμίσει σε ποιο άτομο και με ποια καριέρα απευθύνονται με προσβλητικό τρόπο.

Ο πλέον συνεργάτης της πάντως και κριτής Γιώργος Καράβας πήρε θέση απέναντι σε όσα ακούγονται για την ίδια αλλά και για την εμφάνισή της. Μίλησε για τη χημεία αλλά και για τις στιγμές που περνούν στα γυρίσματα της νέας σεζόν του ριάλιτι μοντέλων, ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει και το πολύ τρυφερό παρατσούκλι που της έχει βγάλει αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους!

Το post της Χατζηπαντελή για τα τρολάκια που την κρίνουν

«Μου άρεσε αυτή η έκθεση για μένα, όποτε το δημοσιεύω επειδή μερικά trolls χρειάζονται μια μικρή υπενθύμιση σχετικά με το σε ποιον νομίζουν ότι μιλούν» έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Χατζηπαντελή.

H Xατζηπαντελή απαντά στους επικριτές της

Ο Λάκης Γαβαλάς πάντως δεν της χαρίστηκε

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ανακοινωθεί το όνομα της για την κριτική επιτροπή του GNTM 5 και ήδη έχει δημιουργηθεί μεγάλη συζήτηση γύρω της. Ο Λάκης Γαβαλάς από την πρώτη στιγμή τόνισε πως δεν θεωρεί πως πρόκειται για ένα σωστό πρόσωπο για το ριάλιτι μοντέλων.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει κάνει μία τεράστια καριέρα στο εξωτερικό με το χαρακτηριστικό φρύδι της (δείτε τη εδώ χωρίς αυτό), ωστόσο η εμφάνισή της δεν αρέσει σε όλο τον κόσμο. Στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, o Λάκης Γαβαλάς εξέφρασε παράλληλα και τη μεγάλη αντίθεσή του στις πλαστικές που φέρεται να έχει κάνει το μοντέλο, οι οποίες στις προηγούμενες σεζόν ήταν... απαγορευτικές για το GNTM.

«Δεν την ήξερα τη Σοφία Χατζηπαντελή. Δεν είμαι το CNN ούτε η Vogue για να την ξέρω. Εμένα αυτό το άτομο δεν μου άρεσε από την αρχή. Είδα ένα Instagram οικτρό, γεμάτο με ποπούς και χείλια. Το δήλωσα, αγαπώ τις γυναίκες αλλά μου αρέσουν οι κομψές γυναίκες, οι όμορφες, οι αριστοκρατικές. Και αυτό νόμιζα ότι έψαχνε και το GNTM. Υποτίθεται ότι έδιωχνε όσες είχαν πρόσθετα πάνω τους. Αυτή αν αρχίσει να αφαιρεί, θα περάσει όλη η σεζόν», είπε χαρακτηριστικά.