"Κατακεραύνωσε" χωρίς τέλος η Ραμόνα Βλαντή την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Ποια είναι μοντέλο;»

Δείτε αναλυτικά τί συνέβη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το πρωί της Τρίτης (27/9) μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος της εκπομπής δεν δίστασε να την ρωτήσει αναφορικά και με το ριάλιτι που πρόκειται να παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου (δείτε εδώ πότε είναι η μεγάλη πρεμιέρα).

Μεταξύ άλλων, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Καταλαβαίνετε ότι είναι πρώην συνεργάτιδά μου και το μόνο που έχω να πω για αυτό το κορίτσι είναι, "καλή αρχή".

Μάλιστα, η δημοσιογράφος δεν δίστασε να συνεχίσει ρωτώντας : «Πιστεύετε ότι θα της κάνει μοντέλο αυτή η επιλογή της;». 'Ετσι η Ραμόνα Βλαντή ανέφερε: «Ποια είναι μοντέλο;».

Οι δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή

Η Ραμόντα Βλαντή "ξαναχτυπά" με αιχμηρές δηλώσεις - «Προτιμώ την Παπαγεωργίου από την...»

Για ακόμα μία φορά η πασίγνωστη fashion expert Ραμόνα Βλαντή, έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν, στην κάμερα του Happy Day καθώς είναι πάντα ειλικρινείς και ευθύς στις απόψεις της, και δεν "μασάει" τα λόγια της. Στις δηλώσεις της, απάντησε μεταξύ άλλων, για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σχετικά με τις φήμες που ακούγονται για το My Style Rocks, στις οποίες έχει αναφερθεί και εκείνη για δική της συμμετοχή...

«Σε έναν άντρα κοιτάω τα παπούτσια και τα χέρια του. Δεν με πλησιάζουν εμένα τέτοιοι άνθρωποι, απεριποίητοι , λίγο δύσκολο, πέφτουν οι βαθμολογίες…», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή και συνέχισε...«Εγώ να πάρω τηλέφωνο την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να προτείνω τον εαυτό μου; Δεν το έχω κάνει ποτέ και ούτε πρόκειται. Προτιμώ την Ηλιάνα Παπαγεωργίου από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου».