Survivor All Star: Η Ελένη Τσολάκη ρώτησε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα on air αν θα πάει - Η ξεκάθαρη απάντησή του

Θα είναι ή όχι;

Το πρωί του Σαββάτου (10/12) στην πρωινή εκπομπή «Open Weekend» ξεκαθάρισε την θέση του, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχετικά με την συμμετοχή του στο Survivor All Star. Η συνεργάτιδα του, Ελένη Τσολάκη τον ρώτησε ευθέως και δεν γινόταν να μην απαντήσει.

Αυτό το διάστημα γίνονται όλες οι απαραίτητες συζητήσεις, ώστε η παραγωγή να βρει τα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και θα πάρουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης.

Expand player

Η απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για το Survivor All Star

Με την ημερομηνία προβολης της πρεμιέρας του Survivor All Star να πλησιάζει (δείτε εδώ πότε) οι φήμες για τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν είναι πολλές και καμιά φορά αβάσιμες. Με αφορμή αυτό, λοιπόν, η Ελένη Τσολάκη ρώτησε τον συνεργάτη της και πρώην παίκτη του Survivor, Λάμπρο Κωνσταντάρα, εάν θα είναι μέσα στα άτομα που θα στελεχώσουν το ριάλιτι επιβίωσης, που θα προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος, αμέσως την ρώτησε εάν θέλει να το αποκαλύψει, δίότι τον "πείραζε" οτι βγαίνει σε όλες τις εκπομπές και το συζητάει, αλλά στην "δική" του εκπομπή στο Open δεν λέει κάτι. Μετά από αυτό, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας άπαντησε λέγοντας ότι δεν θα χρειαστεί να βρούν άλλο συνάδελφο για την εκπομπή, διότι δεν θέλει ο ίδιος να βρίσκεται εκεί.

«Όλοι με ρωτάνε θα πάει ή δεν θα πάει. Θα πας ή όχι;», ρώτησε η Ελένη Τσολάκη τον συνεργάτη της.

Από την πλευρά του, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση: «Ελένη μου με πολύ μεγάλη μου λύπη έχω να σου πω ότι αυτή τη χρονιά δεν θα χρειαστεί η Τζώρτζια να ξαναέρθει γιατί δεν θα πάω. Δεν θα πάω όχι. Το θέλω μου είναι να μην πάω. Μου έστελναν μηνύματα για να πάω».

«Άρα θα βγάλουμε τη χρονιά με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα», κατέληξε με χαμόγελο η Ελένη Τσολάκη όταν άκουσε πως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν θα πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης.


Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η άγνωστη σχέση του Λάμπρου Κωνσταντάρα με τον Σαρμπέλ

«Ήταν ο λόγος που δεν ήμουν στο Happy Day! Είχαμε μια...» - Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας "έσφαξε" με το γάντι την Σπυροπούλου