Η άγνωστη σχέση του Λάμπρου Κωνσταντάρα με τον Σαρμπέλ

Άλλο και αυτό...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η άγνωστη σχέση του Λάμπρου Κωνσταντάρα με τον Σαρμπέλ

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας και όσο να ναι έχει συναναστραφεί επαγγελματικά με πολλά πρόσωπα. Έτσι λοιπόν μετά την είδηση για τον ξαφνικό χωρισμό από το κορίτσι του ήταν φυσικό να το ρίξει λίγο έξω μιας και με τους μήνες, που παρέμεινε στο survivor κλείστηκε πολύ.

Έτσι λοιπόν, ο φακός τον απαθανάτισε την Τετάρτη 1/6 να διασκεδάζει στο Ποσειδώνιο και στην παρέα του να είναι ένας πολύ αγαπημένος τραγουδιστής, ο Σαρμπέλ. Η αλήθεια είναι πως η σχέση των δύο δεν ήταν γνωστή, όμως από ότι βλέπουμε δε γνωρίζονται απλά αλλά διασκεδάζουν με τον ίδιο τρόπο, σε κοινές παρέες.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στα μπουζούκια με τον Σαρμπέλ

Σαρμπέλ - Κωνσαντάρας

Η σοκαριστική αποκάλυψη για την υγεία του Σαρμπέλ

Ο Σαρμπέλ βρέθηκε, μαζί με την Σοφία Βογιατζάκη, το βράδυ της Παρασκευής 2/1, στο «After Dark» και έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων στον Θέμη Γεωργαντά για το πως πέρασε την περίοδο της καραντίνας αλλά και για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του.

«Το lockdown ήταν λίγο πιο δύσκολο για μένα γιατί δυστυχώς έκανα μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια στο Λονδίνο τρεις εγχειρήσεις στον λαιμό. Ήμουν μόνος μου στο νοσοκομείο. Ήταν πολύ δύσκολα γιατί έβγαζα συνεχώς όγκο στον λαιμό μου. Μου το έβγαζαν και ξαναγυρνούσε. Έκανα πάρα πολλούς μήνες αφωνία. Δεν μπορούσα να μιλήσω», είπε ο Σαρμπέλ και πρόσθεσε:

«Είχα χάσει τον πατέρα μου πριν κάποια χρόνια και νομίζω το έπαθα από το στρες. Δεν έχω αρρωστήσει ξανά έτσι στη ζωή μου».

«Όταν πέθανε ο πατέρας μου πριν πέντε χρόνια, μετά κατηφόρα. Ήμουν συνέχεια άρρωστος, όλο κάτι πάθαινα, πολύ στρες. Έτσι ξαφνικά έβγαλα όγκο στον λαιμό. Πάρα πολύ δύσκολα. Ευτυχώς δεν ήταν κοντά στις χορδές και δεν μου πείραξε τη φωνή. Έτσι πέρασα την καραντίνα στο Λονδίνο, με χειρουργεία και αφωνία», κατέληξε.