Χώρισε και το ανακοίνωσε στο Happy Day - "Δεν υπάρχει τώρα στη ζωή μου..."

Οριστικό τέλος για αγαπημένο ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισε και το ανακοίνωσε στο Happy Day -

Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε οριστικά και η είδηση επιβεβαιώθηκε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, λίγο μετά τις φήμες που ήθελαν να υπάρχουν μαύρα σύννεφα πάνω από τη σχέση του.

O δημοσιογράφος που βρέθηκε καλεσμένος σε κοσμικό event, έπειτα από ερώτηση των ρεπόρτερ ανακοίνωσε πως έχουν χωρίσει οριστικά και μάλιστα ο ίδιος έχει το περισσότερο μερίδιο ευθύνης.

Αυτό το ζευγάρι χώρισε και έγινε γνωστό στο Happy Day

O λόγος για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων για την συμμετοχή του στο Survivor 5.

«Προσπαθώ να κρατήσω τα κιλά μετά το Survivor. Κάνω λίγο διατροφή, κάνω γυμναστήριο γιατί ο μεταβολισμός μου είναι διαλυμένος ακόμα και θα είναι για καιρό, όπως όλων των ανθρώπων που πάνε εκεί», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Απ’ ότι μαθαίνω η εκπομπή θα συνεχίσει και του χρόνου. Εγώ δεν ξέρω… Θέλω να συνεχίσω, αγαπώ πολύ την Ελένη Τσολάκη και το κανάλι μού έχει φερθεί πολύ ωραία».

Όσον αφορά τη σχέση του με τη Στεφανία Γκουρνέλου (δείτε την εδώ): «Κάτι δεν πήγε καλά. Εντάξει, δεν υπάρχει τώρα στη ζωή μου, αλλά όλα καλά, μια χαρά. Δεν έπαιξε ρόλο η απόσταση του Survivor. Μετά δημιουργήθηκαν διάφορα θέματα, κυρίως ευθύνομαι εγώ πιο πολύ. Έγινε ειρηνικά κι αγαπημένα αυτός ο χωρισμός».

Η πρώην σύντροφος του και ο τσακωμός

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark το βράδυ της Παρασκευής 20/5. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και ένα περιστατικό με την πρώην σύντροφό του, Έλενα Κώνστα όταν γύρισε στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση του από το Survivor 5.

«Με την Έλενα Κώνστα ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια. Έχουμε χωρίσει τα τελευταία δυο χρόνια. Έχουμε μια ιδανική σχέση. Με έναν άνθρωπο που έχει αγαπηθεί δεν είναι ωραίο να χαλάνε τα πράγματα. Δε μου αρέσει να χαλάνε άσχημα τα πράγματα στη ζωή μου. Είχα έρθει και κοντά με τους γονείς της», ανέφερε αρχικά.

Ενώ, στη συνέχεια αποκάλυψε: «Η Έλενα με βοήθησε πάρα πολύ όσο ήμουν στο Survivor γιατί μου πρόσεχε τις γάτες. Είναι καλό που ήταν και ένας άνθρωπος που τις ήξερε. Βγαίνοντας από το Survivor είχαμε κάποια σκηνικά, της είπα ότι 1-2 πράγματα θα μπορούσαν να μην έχουν ειπωθεί αλλά όλα καλά. Η Στεφανία δυσκολεύτηκε αρκετά με όλο αυτό και έφταιξα εγώ σε αυτό. Ήταν δική μου ευθύνη όλο αυτό που έγινε».

Σε ότι έχει να κάνει με την σύντροφο του Χρήστου Δάντη, Ασημίνα με την οποία ήταν αντίπαλοι στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Γνώριζα για την ύπαρξη της Ασημίνας, μιλάγαμε στα social media, ήξερα ότι είναι σε σχέση με τον Χρήστο Δάντη αλλά δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ. Μου ήταν από τις πιο συμπαθείς παίκτριες του Survivor. O Χρήστος όταν γύρισα με ρώτησα κάποια πράγματα».