Survivor 5: Η πρώτη ανάρτηση όλο νόημα του Λάμπρου Κωνσταντάρα μετά την αποχώρησή του

Τι ανέφερε ο ίδιος;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η πρώτη ανάρτηση όλο νόημα του Λάμπρου Κωνσταντάρα μετά την αποχώρησή του

Την Τετάρτη που μας πέρασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ο παίκτης ο οποίος αποχώρησε από το Survivor 5 μετά από την ψηφοφορία του κοινού. Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφους παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις το απόγευμα του Σαββάτου 12/02 μέσα από την εκπομπή «Όλα Γκουντ» όπου μίλησε για όλους και για όλα καθώς ήταν άκρως αποκαλυπτικός.

Από την άλλη, δεν δίστασε να κάνει και την πρώτη του ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου φαίνεται να πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του μια νίκη του. Μάλιστα, έγραψε χαρακτηριστικά «Αυτό κρατάω. Και άλλα πολλά. Σας ευχαριστώ πολύ. Ποτέ. Ποτέ. Ποτέ. Ποτέεεε».

Η ανάρτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για το Survivor 5

Ανάρτηση Λάμπρου Κωνσταντάρα

Ξέσπασε ο πατέρας του Λάμπρου Κωνσταντάρα μετά από την αποχώρησή του - «Είχαν βρει αντικαταστάτη»

Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο στο Survivor 5 απέδειξε για άλλη μια φορά πως οι ανατροπές δεν έχουν τέλος καθώς πέρα από την οικειοθελής αποχώρηση της Αθηνάς Ευμορφιάδη ο παίκτης που έφυγε από την ψηφοφορία του κοινού ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κάτι που δεν περίμεναν τόσο οι συμπαίκτες του όσο και οι τηλεθεατές.

Από την άλλη, η ανακοίνωση της αποχώρησής του φαίνεται να στεναχώρησε ιδιαίτερα τον πατέρα του Δημήτρη ο οποίος μέσα από δυο αναρτήσεις που έκανε στα social media θέλησε να αφήσει τις δικές του αιχμές για την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

«Έφυγε λοιπόν νωρίς – όπως το είχαμε μάθει – ο Λάμπρος από το Survivor γιατί… γιατί έτσι. Κάπως έτσι τα είχαν τα είχαν υπολογίσει. Έφυγε μέσα στις σφιχτές αγκαλιές, τα δάκρυα, τα χειροκροτήματα των παικτών της ομάδας του και των αντιπάλων. Κύριος πήγε, κύριος έφυγε, μέσα σε έκπληξη, απορία και αγάπη.

Αναρτώ τη φωτογραφία από την τελευταία νίκη του. Ένας “διάσημος μαχητής”. Που τους κατέκτησε όλους με τη στάση του, τη μαχητικότητα και τον χαρακτήρα του. Το άδικο ουκ ευλογείται. Γυρίζει στους ανθρώπους του και τη δουλειά του.

Πάμε γι’ άλλα αγόρι μου. Τα καλύτερα έρχονται. Μα πως θα κρατούσαν τον Λάμπρο; Αφού την είχαν βρει την αντικαταστάτη του πριν γίνουν οι αποχωρήσεις. Τόσες ώρες στεναχωριόμουνα. Τώρα…»

Η ανάρτηση για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Λάμπρος Κωνσταντάρας - Survivor 5