«Ήθελε να αυτοκτονήσει, γιατί...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη από την μητέρα της Μέγκαν Μάρκλ

Όλα όσα είπε στο ντοκιμαντέρ

Φωτογραφία: AP

Το βράδυ της Πέμπτης (15/12) προβλήθηκαν τα τρία νέα επεισόδιο από το ντοκιμαντέρ του Netflix, «Harry&Meghan» τα οποία προκάλεσαν μια αίσθηση ανατριχίλας. Οι πρωταγωνιστές της σειράς, Πρίγκιπας Χάρι και Μεγκαν Μάρκλ που στα προηγούμενα επεισόδια αποκάλυψαν τον τρόπ με τον οποίο γνωρίστηκαν (δείτε εδώ πως) έφεραν στα φώτα της δημοσιότητας, ξανά κάποια γεγονότα από την πολυσυζητημένη ζωή τους που τους έκαναν πάλι No.1 θέμα συζήτησης.

Οι αποκαλύψεις για την ζωή της Μέγκαν Μάρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι από την μητέρα της

Όσα περιγράφονται σε αυτό έχουν καταφέρει να ταράξουν τα νερά – ειδικά στα βρετανικά Μέσα – ενώ ένα από τα πρόσωπα που εμφανίζονται σε αυτό είναι και η μητέρα της Μέγκαν η οποία σοκάρει με την αποκάλυψή της.

Expand player

Η μητέρα της Δούκισσας του Sussex, Doria Ragland, δακρύζει μπροστά στην κάμερα όταν αναφέρεται στην πίεση που υπέστη η κόρη της όσο ζούσε στη Βρετανία κοντά στη βασιλική οικογένεια.

«Θυμάμαι να μου λέει ότι ήθελε να αφαιρέσει τη ζωή της. Μου ράγισε πραγματικά την καρδιά», υποστηρίζει κλαίγοντας η μητέρα της Μέγκαν Μάρκλ ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει: «Ήξερα ότι ήταν κακό, αλλά το να την ακολουθούν συνεχώς αυτά τα όρνια, την έκανε να σκέφτεται ότι δεν ήθελε να είναι εδώ… δεν είναι εύκολο για μια μαμά να ακούει τέτοια πράγματα».

«Δεν μπορούσα, γνώριζα το άγχος που είχαν. Ένιωθα σαν να έτρεχαν» καταλήγει σε άλλο σημείο η μητέρα της Μέγκαν Μάρκλ.

Οι αμέτρητες εμφανίσεις που η Μέγκαν Μαρκλ αντέγραψε την Πριγκίπισσα Νταιάνα

Να υπενθυμίσουμε την εκτίμηση που είχε και έχει η Μέγκαν Μάρκλ για την Πριγκίπισσα Νταϊανα και ήταν αμέτρητες οι φορές που έχουμε δει την Μέγκαν Μαρκλ να αντιγράφει πιστά τα ντυσίματα, που είχε κάνει στο παρελθόν, με αποκορύφωμα το look της στην πρώτη εμφάνιση μετά το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, στο οποίο επέλεξε να φορέσει παρόμοια μαύρα ρούχα, καπέλο με δίχτυ και καρφίτσα με κόκκινο λουλούδι.

Όπως θα δεις και στο βίντεο παρακάτω, το οποίο έχει συγκεντρωμένες μερικές εμφανίσεις τους, η Μέγκαν επιλέγει, όχι μόνο ακριβώς τους ίδιους χρωματικούς τόνους, όπως σε ένα σύνολο, το οποίο συνδυάζει το μωβ και το κόκκινο, αλλά και τα ίδια αξεσουάρ, όπως καπέλα και καρφίτσες, τα οποία αγαπάει η βασιλική οικογένεια.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ακόμη και σε μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τις, όπως στο γάμο της, επέλεξε παρόμοιο νυφικό.

Το συγκεκριμένο γεγονός σχολιάστηκε και στην εκπομπή Super Κατερίνα, της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA, στην οποία αναφέρθηκε πως δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι επιλέγει να ακολουθήσει το ίδιο ακριβώς στιλ, μετά από τόσα χρόνια, με ρούχα τα οποία έχουν ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους. Δες το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Χάρι - Μέγκαν με το παλάτι μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Η ''σκοτεινή'' πλευρά της Mέγκαν Μαρκλ - Αποκαλύψεις ότι ασκούσε bullying σε εργαζόμενους του Παλατιού