«Έκανα scrolling στη ροή μου και…» - Η αποκάλυψη του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ για την γνωριμία τους

Όσα ανακοίνωσαν μέσα από το ντοκιμαντέρ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έκανα scrolling στη ροή μου και…» - Η αποκάλυψη του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ για την γνωριμία τους

Το νέο ντοκιμαντέρ για τον Πρίγκιπα Χάρι και την σύζυγο του Μέγκαν Μαρκλ έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στο Netflix. Μέσα στο ντοκιμαντέρ, το βασιλικό ζεύγος μίλησε και για τις σχέσεις τους με την βασιλική οικογένεια, αλλά και για την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, που η Μέγκαν δεν εμφανίστηκε τις τελευταίες ώρες της (δείτε εδώ τον λόγο).

Να υπενθυμίσουμε ότι κυκλοφόρησαν μόνο τα τρία πρώτα επεισόδια, ενώ τα επόμενα θα προβληθούν στις 15 Δεκεμβρίου.

Η γνωριμία του Πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ

Το βασιλικό ζεύγος σε ένα από τα τρία επεισόδια του ντοκιμαντέρ που προβάλλεται στο Netflix, μίλησαν και για την γνωριμία τους. Δεν θα το πιστέψεις! Αν θεωρείται οτι μπορεί να γνωρίστηκαν σε κάποια δεξίωση, σε ένα event θα κάντε λάθος... Είναι πιο απλό! Μέσω των social media, λοιπόν, οι Πρίγκιπας Χαρι και Μέγκαν Μάρκλ γνωρίστηκαν μέσα από το instagram , κάνοντας scrolling στην ροή του, ο πρώτος.

«Η Μέγκαν και εγώ γνωριστήκαμε μέσω Instagram. Έκανα scrolling στη ροή μου και μια φίλη είχε ένα βίντεο με τους δύο τους, ήταν σαν ένα Snapchat. Αυτή ήταν η αρχή. Είπα “ποια είναι αυτή;” Η Μέγκαν στη συνέχεια λέει ότι έλαβε ένα email από τον κοινό τους φίλο που έλεγε ότι ο Χάρι είχε δει την ανάρτηση και σε απάντηση, η δούκισσα ζητά να δει τη σελίδα του Χάρι για να “δει περί τίνος επρόκειτο» είπε ο Χάρι περιγράφοντας ότι είδε για πρώτη φορά μια εικόνα της Μέγκαν με το φίλτρο για τα αυτιά του σκύλου.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι αντάλλαξε αριθμούς και ήταν συνεχώς σε επαφή πριν κανονίσουν το πρώτο ραντεβού τους στο Λονδίνο.

Οι φίλες της Μέγκαν Μαρκλ, Λίντσεϊ Τζιλ Ροθ και Λούσι Φρέιζερ αποκάλυψαν πώς η Δούκισσα σχεδίαζε να παραμείνει μόνη εκείνο το καλοκαίρι και να γυρίσει την Ευρώπη, πριν από αυτή την τυχαία συνάντηση.

«Είχα το σχέδιό μου και μετά ήρθε ο Χάρι» είπε χαρακτηριστικά η Μέγκαν Μαρκλ στο ντοκιμαντέρ.