''Δεν είναι σωστό να είναι και αυτή'' - Αποκαλύφθηκε ο λόγος που δεν παρευρέθηκε η Μέγκαν Μαρκλ στις τελευταίες ώρες της Ελισάβετ

Ποιος έδωσε αυτή την εντολή στον Πρίγκιπα Χάρι;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
The Royal Family / MarkleMeganOfficial instagram
The Royal Family / MarkleMeganOfficial instagram

Μπορεί να φαίνεται ότι οι σχέσεις του παλατιού με την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι οδεύουν προς αποκατάσταση, ωστόσο φαίνεται ότι η Δούκισσα του Σάσεξ, αποτελεί ακόμα μήλον της έριδος για τη βασιλική οικογένεια. Πολλοί απόρησαν με το γεγονός ότι δεν βρέθηκε στο πλάι του Χάρι στις τελευταίες ώρες της Βασίλισσας Ελισάβετ, ωστόσο δημοσίευμα της Sun, αποκαλύπτει το τηλεφώνημα που έλαβε ο Χάρι και του ασκήθηκε βέτο.

Το τηλεφώνημα έγινε από τον Βασιλιά Κάρολο, που χθες στο πρώτο του διάγγελμα προς τον βρετανικό λαό έκανε και μια αναφορά στο ζευγάρι που πολλοί την θεώρησαν ως μήνυμα επανασύνδεσης και αποκατάστασης των σχέσεων τους μετά το θάνατο της Βασίλισσας.

Το τηλεφώνημα του Καρόλου στον Χάρι για τη Μέγκαν Μαρκλ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun, ο Harry ήταν ο τελευταίος που έφτασε στο Μπαλμόραλ και ο πρώτος που έφυγε.

Ο ίδιος και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονταν στην Αγγλία για μια σειρά από φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και έτσι όταν έλαβαν το τηλεφώνημα που τους ενημέρωσε για την υγεία της Βασίλισσας έσπευσαν να βρεθούν κοντά της. Τότε ήταν που δέχθηκε το τηλεφώνημα από τον πατέρα του ο Χάρι, ενώ το ζευγάρι βρισκόταν στην έπαυλη Φρόγκμορ, δίπλα στο κάστρο του Ουίνσορ.

Ο Κάρολος του ζήτησε να μην φέρει μαζί του στο Μπαλμόραλ την σύζυγό του Μέγκαν. Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η SUN «ο Κάρολος του είπε ότι δε θα ήταν σωστό να είναι και η Μέγκαν σε μία τόσο βαθιά δυσάρεστη στιγμή».

Η στιγμή που η Μέγκαν ενοχλήθηκε πριν από τη γνωριμία της με τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Mπορεί εκατομμύρια Άγλλοι να συρρέουν για να πουν το τελευταίο αντίο στη Βασίλισσα Ελισάβετ που έφυγε από τη ζωή στις 8/9, ωστόσο ακόμα παραμένει θολό το αν στην κηδεία της θα παρευρεθεί και η Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Χάρι, προτού η Μέγκαν Μαρκλ γνωρίσει την Βασίλισσα της είπε κάτι που της έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, όπως περιέγραψε η ίδια στην συνέντευξη που έδωσαν στην Όπρα Γουίνφρει.

Η Μέγκαν αποκάλυψε ότι επέλεξε να μην κάνει έρευνα σε δημοσιεύματα και διαδίκτυο για τον Χάρι και την οικογένειά του πριν τους συναντήσει, αλλά αυτό σήμαινε επίσης ότι δεν συνειδητοποιούσε ότι θα έπρεπε να υποκλιθεί στη Βασίλισσα, ακόμη και ιδιωτικά στο σπίτι, χωρίς δηλαδή να υπάρχουν Μέσα που καταγράφουν το τι γίνεται.

«Ο Χάρι κι εγώ είμαστε στο αμάξι και μου λέει, «Εντάξει, η γιαγιά μου λέει ότι θέλει να τη συναντήσεις», θυμάται. «Αγαπούσα τη γιαγιά μου, φρόντιζα τη γιαγιά μου, αυτό είναι υπέροχο, ξεκίνησα να λέω». Τότε ο Χάρι τη ρώτησε: «Ξέρεις να υποκλίνεσαι»;

Η Μέγκαν εξήγησε ότι ήταν η πρώτη φορά που συνειδητοποίησε την κατάσταση της οικογένειας στην οποία έμπαινε. «Και αυτή ήταν πραγματικά η πρώτη στιγμή που συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν θα ήταν εύκολο για μένα», είπε η Δούκισσα του Κειμπριτζ.