«Διατηρώ την ψυχραιμία μου...» - Έτοιμος να γίνει μπαμπάς ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Χτύπησε το καμπανάκι!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι από τους ανθρώπους της τηλεόρασης που θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό και ο χωρισμός του με την Ιλένια Ουίλιαμς το 2019 "έσκασε" σαν "βόμβα", αφού τίποτα δεν είχε ακουστεί για το ζευγάρι.

«Επειδή εντάξει κάνουμε όλη αυτή την πλάκα από το πρωί… Να το πω σε ένα οικείο περιβάλλον γιατί ξέρετε πόσο πολύ σας αγαπάω… Οπότε για να σταματήσω την όποια συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει που θα φέρει σε δύσκολο θέση την Ιλένια και την οικογένειά της… Δεν είμαστε πια μαζί, οι άνθρωποι έτσι είναι! Μετά από πέντε χρόνια ή προχωρούν ή σταματούν, αποφασίσαμε να σταματήσουμε να είμαστε μαζί! Θέλω να το πω εδώ που νιώθω οικεία με εσάς για να μην το ξαναπώ μετά… Αυτά!», με αυτά τα λόγια ο δημοσιογράφος είχε ανακοινώσει το τέλος της σχέσης τους.

Expand player

Μάλιστα, μήνες μετά το χωρισμό τους, είχε βγει η είδηση πως η τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη και όπως φαινόταν τότε, σε σχέση.

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, "χτύπησε" το ρολόι

Μπορεί από την ημέρα του χωρισμού του, να μην έχει ακουστεί τίποτα απολύτως για την προσωπική του ζωή, ωστόσο το σίγουρο είναι πως θα ήθελε αν βρει την κατάλληλη σύντροφο, να αποκτήσει ένα παιδάκι, αφού το ρολόι του έχει χτυπήσει εδώ και πολύ καιρό.

«Έχω καλέσει τους κολλητούς μου και τις συζύγου τους. Αυτή τη φορά είπαμε να κάνουμε έναν διαγωνισμό για να μην μαγειρέψει. Θα μαγειρέψουμε όλοι και όποιος κερδίσει θα έχει ένα δώρο. Οπότε θα πάρω ένα δώρο, θα φτιάξω ένα φαί και γίναμε», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, αποκαλύπτοντας πως θα περάσει τα Χριστούγεννα του.

Σε ερώτηση για το αν έχει χτυπήσει το καμπανάκι της πατρότητας είπε: «Έχει χτυπήσει; Σαν καμπαναριό. Προσπαθώ να μην με ξεκουφαίνει, να διατηρώ την ψυχραιμία μου και γιατί δεν θέλω να φαίνεται, αν και τώρα μόλις το είπα δημόσια. Έχει χτυπήσει αλλά θέλω να γίνει υπό τις σωστές συνθήκες με τον κατάλληλο άνθρωπο, αλλά αυτός δεν είναι ο σκοπός μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ήμουν στην Πράγα και έμαθα ότι η σύντροφός μου ήταν με άλλον» - Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος "καρφώνει" ανοιχτά την πρώην του

«Έρχεται και σε σένα, το νιώθω» - Η πρόβλεψη "σπόντα" της Ελένης Μενεγάκη για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο