«Έρχεται και σε σένα, το νιώθω» - Η πρόβλεψη "σπόντα" της Ελένης Μενεγάκη για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έρχεται και σε σένα, το νιώθω» - Η πρόβλεψη

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απουσιάζει από το πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, την Πέμπτη 15/12, διότι εκτελεί χρέη ραδιοφωνικού παραγωγού (δείτε εδώ τι συμβαίνει με το συμβόλαιό του), αν και εμφανίστηκε για να παρουσιάσει την στήλη του στον αέρα κάποια στιγμή.

Η απουσία του, όμως, θύμισε στην παρουσιάστρια πως όσοι έμειναν εκεί, οι συνεργάτες της, είναι όλοι τους γονείς και με αφορμή το θέμα που παρουσίασε στη συνέχεια, που ήταν χριστουγεννιάτικες ταινίες για γονείς και παιδιά θέλησε να κάνει μία πρόβλεψη για τον "μοναχικό" Δημήτρη, αφήνοντάς τους όλους άφωνους.

Η πρόβλεψη της Ελένης Μενεγάκη για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Θα επιστρέψω Θοδωρή με χριστουγεννιάτικες ταινίες παιδικές, γιατί έχεις διπλά σου τρεις μανούλες και έναν πατερούλη. Όλοι έχουμε παιδιά εδώ μέσα σήμερα. Α ρε Δημήτρη, φιλιά. Είσαι ο μόνος που δεν έχει ακόμη, αλλά έρχεται και σε σένα, το νιώθω», είπε χαρακτηριστικά.

Ελένη Μενεγάκη

Ωστόσο, ο ίδιος, μετά τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς (δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις του για εκείνη), δεν έχει αναφερθεί ξανά σε κάποια άλλη σχέση του και ως αποτέλεσμα τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη κίνησαν τις υποψίες για την προσωπική ζωή του δημοσιογράφου.

Ποια τον χώρισε τα Χριστούγεννα;

Πολύ πρόσφατα, μάλιστα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Ελένη», μία ιστορία για μία παλιά του σχέση, κατά την οποία, η τότε κοπέλα του είχε πάρει την απόφαση να τον χωρίσει μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, με αποτέλεσμα να περάσει όλη την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς μόνος του στο κρεβάτι του.

«Με έχει χωρίσει, η αθεόφοβη, να ‘ναι καλά, αλφάδι το χέρι της, εγώ την αγαπάω όμως, με έχει χωρίσει Χριστούγεννα και μάλιστα την εβδομάδα ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Την έβγαλα όλη με τις πίτζάμες, μπορντό πιτζάμες, ακόμα χειρότερο… Έβγαλα όλη την εβδομάδα στο κρεβάτι, όλη στο κρεβάτι», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δημήτρης Ουγγαρέζος σχέση