«Πάλι να πούμε για την Ιλένια;» - Φανερά εκνευρισμένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με ερώτηση δημοσιογράφου

Ήρθε σε άβολη θέση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Πάλι να πούμε για την Ιλένια;» - Φανερά εκνευρισμένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με ερώτηση δημοσιογράφου

Το βράδυ της Πέμπτης (20/10) ο Δημήτρης Ουυγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος σε μια εκδήλωση γνωστής εταιρίας παπουτσιών όπου μεταξύ άλλων δεν δίστασε να παραχωρήσει κάποιες δηλώσεις και στην κάμερα της εκπομπής, «Happy Day».

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δεν δίστασε να κρύψει την ενόχλησή του όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με την πρώην σχέση του με την Ιλένια Ουίλιαμς -δείτε εδώ τί είχε αναφέρει η ίδια στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Δεν υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή δεν υπάρχει γιατί δεν υπάρχει προσωπική ζωή. Αν υπάρξει προσωπική ζωή, θα κάνω χώρο. Τώρα είναι λίγο λύση ανάγκης. Βέβαια την αγαπώ πάρα πολύ τη δουλειά μου και μου δίνει ενέργεια και δύναμη να συνεχίσω».

Αν υπάρξει προσωπική ζωή θα κάνω λίγο χώρο εκεί που πρέπει, μπορεί και περισσότερο, μέχρι να κάνω τον απόλυτο χώρο για μια οικογένεια. Ωστόσο, όταν ρεπόρτερ τον ρώτησε για την Ιλένια Ουίλιαμς, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν δίστασε να απαντήσει πως «Πάλι να πούμε για την Ιλένια; E, είμαστε φίλοι, ναι, μια χαρά επικοινωνία κρατάμε».

Τεράστια αμηχανία για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο - Η ατάκα για την προσωπική του ζωή που τον έκανε να κοκκινίσει

Καλεσμένος στην εκπομπή Δυνατά του Κωστή Μαραβέγια βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (7/1) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος δέχθηκε μία απρόσμενη έκπληξη από τους φίλους του, η οποία τον έφερε σε πολύ μεγάλη αμηχανία.

Ανάμεσα στους φίλους του που μίλησαν ήταν και οι δύο συνεργάτες του από το ραδιόφωνο, ο Σταμάτης και η Ιωάννα, οι οποίοι του είχαν ετοιμάσει μία μικρή πλάκα.

«Η δεύτερη είδηση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που πραγματικά δεν θα την πιστέψει κανείς αλλά θα ταράξει τα blogs στην Ελλάδα και ίσως και στο εξωτερικό είναι ότι… ο Ουγγαρέζος έχει να κάνει σ#ξ δυόμισι χρόνια! Τα τελευταία δυόμισι χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο στενός του συνεργάτης.

Αμέσως μετά το βίντεο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Ερωτικά προφανώς, από ότι είπε και ο Σταμάτης, δεν τα έχω ίσως σκαρώσει καλά», ενώ αναφέρθηκε και στην καριέρα του στην τηλεόραση.