Ερωτευμένη ξανά η Ιλένια Ουίλιαμς μετά το χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η αποκάλυψη του Πρωινού για την "φρέσκια" σχέση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ερωτευμένη ξανά η Ιλένια Ουίλιαμς μετά το χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της φαίνεται πως περνάει η Ιλένια Ουίλιαμς, καθώς εκτός του ότι στα επαγγελματικά της τα πηγαίνει πολύ καλά, φαίνεται πως στην προσωπική της ζωή είναι φουλ ερωτευμένη.

«Είναι πλέον ο σκύλος του. Μου τον έκανε δώρο για τη γιορτή μου. Τελικά έμεινε στον Δημήτρη και ήταν πολύ σωστό που έμεινε στον Δημήτρη. Μου τον φέρνει τα Σαββατοκύριακα», είπε σε δηλώσεις της στην κάμερα του Πρωινού.

Και μπορεί στη συνέχεια να ανέφερε πως «Είμαι του τρελού αλλά ίσως πιο καλά από ποτέ. Είμαι πάρα πολύ ήρεμη, θα ήθελα πάρα πολύ να ερωτευτώ. Για να ανακοινώσω μια σχέση δεν χρειάζεται να περάσει από εξετάσεις. Είμαι 10 χρόνια στον χώρο και αν ψάξεις για μένα έχει πολύ “ψωμί”. Δεν θα ήθελα να ξαναπασχολήσω με τα προσωπικά μου», ωστόσο ο δημοσιογράφος, Γρηγόρης Μπάκας, αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη.

Συγκεκριμένα, όπως σχολίασαν στην εκπομπή, μπορεί να είναι κάτι πολύ φρέσκο και για αυτό να μην θέλει να αναφέρει κάτι. Βέβαια, πρόσφατα φήμες την ήθελαν να είναι σε σχέση ξανά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Οι δηλώσεις της Ιλένια Ουίλιαμ

"Με την Ιλένια αυτό που συνέβη ήταν ότι..." - "Έσπασε" την σιωπή του ο Ουγγαρέζος για την πρώην του

Στην κάμερα του Καλύτερα δε γίνεται μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (2/10) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής του MEGA αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώην σύντροφο του, Ιλένια Ουίλιαμς, για την οποία είχε αναφερθεί ξανά πριν λίγο καιρό, με αφορμή μια φωτογράφισή της.

«Αυτή την περίοδο, που στις 19 Οκτωβρίου κλείνουν δυο χρόνια από τον χαμό της μαμάς μου και σχεδόν τρία από τον χαμό του μπαμπά μου, μου λείπουν περισσότερο από ποτέ. Αυτό είναι αλήθεια. Απλά τώρα βιώνω το ότι περνούν όλα από τα χέρια μου.

Δεν βάζω στεγανά ούτε φίλτρα για την επόμενη μου σχέση. Με την Ιλένια αυτό που συνέβη ήταν ότι, επειδή είναι ένας πολύ μαχητικός χαρακτήρας και τότε ήμασταν μια ομάδα στον ΑΝΤ1 όπου επικεφαλής ήμουν εγώ και η Μαίρη, στο σπίτι ήταν η φάση περισσότερο ότι η Ιλένια ήταν η συνδικαλίστρια.

Και μου έλεγε, «δεν ήταν σωστό αυτό που έκανες και εκείνο που είπες». Αυτό ήταν λάθος αλλά αυτό δεν επηρέασε τη σχέση μας».