Της το κράτησαν μυστικό - Η τραγική απώλεια του πατέρα της Μαριέττας Χρουσαλά

Ήταν στην καμπή της καριέρας της

NDP

Η Μαριέττα Χρουσαλά τελευταία μας απασχολούσε μόνο μέσα από τις φωτογραφίσεις της στα social media, καθώς ήταν δική της επιθυμία να αφήσει την τηλεόραση και να αφιερωθεί στην οικογένειά της.

Το βράδυ της Πέμπτης 22/12 όμως είδαμε τη μεγάλη της επιστροφή, αφού παρουσίασε τα Madwalk 2022 (δείτε εδώ πόσο έφτασε σε τηλεθέαση) και μάλιστα με μεγάλη άνεση.

Expand player

«Υπήρχαν προτάσεις που συζήτησα με τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά δεν ευδοκίμησαν για διαφορετικούς λόγους» ανέφερε αρχικά σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον. Ενώ όσον αφορά το μέλλον της στην τηλεόραση. Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην τηλεόραση. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Ο σύζυγός μου θα έρθει απόψε εδώ. Με τα χρόνια η σχέση μου με τον άντρα μου δυναμώνει. Είναι ο καλύτερος μου φίλος», είχε πει η Χρουσαλά.

Μετά λοιπόν την απόφαση αυτή της Χρουσαλά τα μέσα την αναζητούν για νέες δηλώσεις και έτσι την Πέμπτη (22/12) παραχώρησε δηλώσεις στο Πάμε Δανάη του Mega μιλώντας για άγνωστα περιστατικά της ζωής της και τη δύσκολη στιγμή, που έχασε τον πατέρα της.

Οι δηλώσεις της Μαριέττας Χρουσαλά για την απώλεια του πατέρα της

«Ο μπαμπάς μου ήθελε πάρα πολύ να πάω στα καλλιστεία. Όταν αρρώστησε και καταλάβαμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, ο αδερφός μου με παρότρυνε να του κάνουμε το χατίρι και έστειλε την αίτηση στα καλλιστεία. Το έκανε για να κάνουμε το χατίρι στον μπαμπά μου, να χαρεί. Πρόλαβε τα καλλιστεία. Έφυγε ανήμερα των Miss Universe στον Παναμά. Η παραγωγή δε μου είπε κάτι, ήμουν 20 ετών… Το έμαθα όταν επέστρεψα στην Ελλάδα», τόνισε η Μαριέττα Χρουσαλά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Η Siri θα μίλαγε καλύτερα» - Σε άβολη θέση το twitter με τα πρώτα λόγια της Χρουσαλά στο Madwalk 2022

Γάμος Μαριέττας Χρουσαλά: Το αξέχαστο νυφικό που είχε φορέσει στον γάμος της με τον Λέων Πατίτσα