Γάμος Μαριέττας Χρουσαλά: Το αξέχαστο νυφικό που είχε φορέσει στον γάμος της με τον Λέων Πατίτσα

Σπάνιο αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μια επίδειξη του Μιχάλη Ασλάνη, όπου η Μαριέττα Χρουσαλά εντυπωσίαζε στην πασαρέλα με δημιουργίες του σχεδιαστή και ο Λέων Πατίτσας βρισκόταν στις πρώτες σειρές των θεατών χειροκροτώντας της. Τότε το μοντέλο μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των μεσημεριανών εκπομπών καθώς ήταν ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας, αφού είχε στεφθεί Σταρ Ελλάς.

Η επόμενη συνάντησή τους έγινε τυχαία μετά από τρεις μήνες, ένα βράδυ του Ιανουαρίου του 2006 σε ένα πάρτι. Η πρόταση γάμου έγινε στις 25 Οκτωβρίου του 2008 στη Βενετία. Εκείνος γονάτισε σε γόνδολα και της ζήτησε να γίνει η γυναίκα του.

05-06-2010 ο γάμος της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέων Πατίτσα

Γάμος Μαριέττας Χρουσαλά

Τα Χριστούγεννα εκείνης της χρονιάς, οι δύο οικογένειες είχαν ένα εορταστικό δείπνο για να επισημοποιήσουν τον αρραβώνα του ζευγαριού. Το Σάββατο 5 Ιουνίου 2010, ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι. Η όμορφη νύφη έφτασε περίπου στις 7 το απόγευμα με ένα αυτοκίνητο αντίκα μαζί με τον αδελφό της Θανάση και τη μητέρα της Αγλαΐα. Το νυφικό της ήταν φτιαγμένο από δαντέλα από τη Σίλια Κριθαριώτη- ήταν εφαρμοστό στο σώμα της και φορούσε ένα μακρύ πέπλο στο πρόσωπό της.

Γάμος Μαριέττας Χρουσαλά

Η νύφη και ο γαμπρός αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τη δεξίωσή τους στο Island. Είχαν στήσει έναν μεγάλο πίνακα για να γράψουν όλοι οι καλεσμένοι τις ευχές τους. Ο πίνακας ήταν όμορφα διακοσμημένος με λευκά και ροζ λουλούδια.

Γάμος Μαριέττας Χρουσαλά
Έλενα Τσαβαλιά - Μάρκος Σεφερλής

Γάμος Μαριέττας Χρουσαλά
Δούκισσα Νομικού

Γάμος Μαριέττας Χρουσαλά
Δέσποινα Μοιραράκη - Γιάννης Κοντούλης

Αφού έκοψαν την τούρτα, ο γαμπρός έβγαλε ένα κουτί από την τσέπη του σακακιού του και πρόσφερε στη σύζυγό του ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι- αυτή η πράξη σήμαινε ότι το γαμήλιο δώρο για το γάμο τους. Την επόμενη μέρα, διοργάνωσαν πάρτι στην παραλία, ώστε όλοι οι αγαπημένοι τους να γιορτάσουν μαζί .

Γάμος Μαριέττας Χρουσαλά

Γάμος Μαριέττας Χρουσαλά

Γάμος Μαριέττας Χρουσαλά

Γάμος Μαριέττας Χρουσαλά

Σήμερα έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά και μένουν σε μια τεράστια έπαυλη που έχει μέσα πισίνα, σπα, 17 δωμάτια και κλειστό γήπεδο μπάσκετ (δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του εδώ).