Δυστυχώς... - Άσχημα νέα για την Μαριέττα Χρουσαλά μία ημέρα μετά την προβολή των Madwalk

Τι έδειξε η τηλεθέαση του fashion show

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/mariettachrousala
Instagram/mariettachrousala

Το βράδυ της Πέμπτης 22/12 πραγματοποιήθηκε το Madwalk 2022 by Serkova- The Fashion Music Project. Με παρουσιάστρια την Μαριέττα Χρουσαλά, η έναρξη ήταν πολύ λαμπερή, αφού η Τάμτα τους άφησε όλους άφωνους με την εμφάνιση της επί της σκηνής.

Στη συνέχεια σπουδαίοι σχεδιαστές παρουσίασαν τις συλλογές τους υπό τη μουσική αγαπημένων τραγουδιστών οι οποίοι εντυπωσίασαν με τα act τους, ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις όπως της Μαρίας Σολωμού στον Mente Fuerte.

«Καλωσήρθατε στο μεγαλύτερο fashion music project. 12 χρόνια Madwalk με έντονες στιγμές, γεμάτες μόδα και μουσική. Να ξέρατε πώς χτυπάει η καρδιά μου… είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι πάλι κοντά σας και για πρώτη φορά σε ένα σόου που συνδυάζει δύο μεγάλες μου αγάπες: τη μόδα και τη μουσική» είπε ανοίγοντας τη βραδιά η παρουσιάστρια, η οποία παρόλο που έχει αφήσει το χώρο της τηλεόρασης, έκανε μια εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη.

Μάλιστα, το youweekly.gr που βρέθηκε στο show, απαθανάτισε αποκλειστικά την αντίδραση του Λέων Πατίτσα, όταν η σύζυγός του ανέβηκε στην σκηνή.

Πως τα πήγε όμως σε τηλεθέαση το Madwalk με παρουσιάστρια την Χρουσαλά;

Μπορεί να είναι ένα από τα πιο λαμπερά show της ελληνικής τηλεόρασης, αφού ενώνει την μουσική με την μόδα, ωστόσο, σε τηλεθέαση δεν τα πήγε πολύ καλά, αφού σημείωσε μονοψήφια ποσοστά.

Συγκεκριμένα, έκανε σε δυναμικό κοινό 9,4% ενώ σε τέταρτα έφτασε 21.0 - 12.8 - 12.0 - 10.0 - 11.6 - 9.0 - 8.2 - 7.3 - 5.9 - 6.7 - 6.7 - 5.1 - 5.7.

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος 16,4
  • ΑΝΤ1: Ποιος Παπαδόπουλος (E) 4,9
  • OPEN: Η δική μας οικογένεια 5,2
  • OPEN: Ένας μπαμπάς μα τι μπαμπάς 5,2
  • ALPHA: Ο Παράδεισος των Κυριών 20,5
  • ALPHA: Σασμός 26,7
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την μουρμούρα 17,4
  • STAR: Cash or crash 7,2
  • STAR: Μια τρελή τρελή οικογένεια 9,8
  • ΣΚΑΙ: Ο σπαγκοραμένος 7,2
  • MEGA: Γη της Ελιάς 18,9
  • MEGA: Madwalk 9,4
  • ΕΡΤ: Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 3,2

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις των Madwalk

«Έκλεψε» τις εντυπώσεις η Μαρία Μπεκατώρου με τη φωνή της

Η Μαρία Μπεκατώρου σε μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση από αυτή της παρουσιάστριας, εντυπωσίασε με την ερμηνεία της στο τραγούδι «Διπλός γλυκός καημός», συνοδεύοντας τις δημιουργίες της Lena Katsanidou.

Έβαλε "φωτιά" η Ζόζεφιν

Από τα πρώτα acts της βραδιάς ήταν και αυτό της Josephine. Η τραγουδίστρια έβαλε "φωτιά" στη σκηνή διασκευάζοντας τα UNHOLY / BLOODY MARY.

Η Έλλη Κοκκίνου μας γύρισε χρόνια πίσω

Η Έλλη Κοκκίνου μας ταξίδεψε στο 2003 με το τραγούδι της «Κοσμοθεωρία», σε χριστουγεννιάτικη διασκευή.

Η Καλομοίρα τους αναστάτωσε όλους

Η Καλομοίρα με δημιουργία της Celia Kritharioti, διασκεύασε το κομμάτι «Diamonds are a girl’s best friend» και θύμισε Marilyn Monroe.

Ρουβάς - Αργυρός αναστάτωσαν τις γυναίκες

Οι τραγουδιστές που εμφανίζονται στο νυχτερινό κέντρο Theatro, παρουσίασαν σε πρώτη μετάδοση το νέο τους ντουέτο με τίτλο «Σοκ» και έβαλαν "φωτιά" στην πίστα.

Το κλείσιμο με Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκηνή και ξεσήκωσε κοινό. Αρχικά, τραγούδησε το «Αίμα», με τη συμμετοχή της Daphne Lawrence. Ακολούθησε η «Γκαζόζα» και η βραδιά έκλεισε με τη διαχρονική της επιτυχία «Αγάπη Υπερβολική» σε διασκευή με τον τράπερ iLLEOo.