MadWalk: Ότι δεν θα δείξει η τηλεόραση - Η αντίδραση του Λέων Πατίτσα όταν ανέβηκε στην σκηνή η Μαριέττα Χρουσαλά

Αποκλειστικό βίντεο! Είναι ο νούμερο ένα θαυμαστής της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MadWalk: Ότι δεν θα δείξει η τηλεόραση - Η αντίδραση του Λέων Πατίτσα όταν ανέβηκε στην σκηνή η Μαριέττα Χρουσαλά

Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας γνωρίστηκαν σε επίδειξη μόδας του Μιχάλη Ασλάνη, όπου το μοντέλο - παρουσιάστρια εντυπωσίαζε στην πασαρέλα με δημιουργίες του σχεδιαστή. Η επόμενη συνάντησή τους έγινε τυχαία μετά από τρεις μήνες, το 2006, όταν βρέθηκαν σε πάρτι.

Η πρόταση γάμου έγινε το 2008 στη Βενετία, πάνω σε μια γόνδολα. Στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι, το Σάββατο 5 Ιουνίου του 2010 τελέστηκε ο γάμος τους.

Στην 24 Οκτωβρίου του 2012 η Μαριέττα Χρουσαλά έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τη μικρή Μάργκω. Λίγα χρόνια μετά, στις 4 Μαρτίου 2015 γέννησε το δεύτερο παιδί της, τον μικρό Σπύρο, ενώ το τέταρτο παιδί ο Κωνσταντίνος είναι τεσσάρων.

Φουλ ερωτευμένοι Πατίτσας - Χρουσαλά

«Ο σύζυγός μου θα έρθει απόψε εδώ. Με τα χρόνια η σχέση μου με τον άντρα μου δυναμώνει. Είναι ο καλύτερος μου φίλος», είπε με τα πιο όμορφα λόγια για τον Λέων Πατίτσα η παρουσιάστρια λίγο πριν την έναρξη του Madwalk το οποίο παρουσίασε (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της).

Το youweekly.gr λοιπόν, βρέθηκε στα Madwalk 2022 by Serkova-The Fashion Music Project που πραγματοποιήθηκε για 12η συνεχόμενη χρονιά στο γήπεδο TAE KWON DO και κατέγραψε όλες τις εντυπωσιακές στιγμές, όπως για παράδειγμα όταν η Ελεονώρα Μελέτη πέταξε στο πάτωμα το πανωφόρι της για καλό σκοπό.

Ακόμη ένα γεγονός ωστόσο που εντοπίσαμε, ήταν ο Λέων Πατίτσας και την αντίδραση του όταν αντίκρισε επί σκηνής την σύζυγο και μητέρα των παιδιών του. Ο επιχειρηματίας κάθισε στην πρώτη θέση ακριβώς στο σημείο που έμπαινε και έβγαινε η Μαριέττα Χρουσαλά όταν κατέβαινε από την σκηνή.

Μόλις λοιπόν την είδε να κάνει πασαρέλα, έβγαλε το κινητό του και την τραβούσε βίντεο... Αν δεν είναι ο Λέων νούμερο ένα θαυμαστής της, τότε ποιος είναι;!