Στιγμές ευτυχίας για την Μαριέττα Χρουσαλά - Τι συμβαίνει με τον 6χρονο γιο της, Σπύρο

Δείτε την ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι στα καλύτερά της, καθώς αυτό το διάστημα ετοιμάζει την επιστροφή της στην πασαρέλα (δείτε εδώ αναλυτικά τι και πώς). Η ίδια είχε αποφασίσει να αφήσει λίγο την επαγγελματική της ζωή πίσω για να αφοσιωθεί στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα, όμως τα παιδιά τους έχουν μεγαλώσει αρκετά και γι' αυτό ήρθε η ώρα να προχωρήσει και εκείνη.

Η σημερινή (12/12) ημέρα, μάλιστα, ήταν πολύ ξεχωριστή για την ίδια και την οικογένειά της, διότι ο μικρός της γιος, ο Σπύρος γιόρταζε και θέλησε να του ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία φωτογραφία του και λίγα τρυφερά λόγια.

Η τρυφερές ευχές της Μαριέττας Χρουσαλά για τον γιο της

«Χρόνια πολλά χαρά της ζωής μου. Σπυράκο σε αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά για τον 6χρονο και πλήθος κόσμου έσπευσε να της ευχηθεί.

Μαριέττα Χρουσαλά γιος

Πριν από λίγες μέρες είχε γενέθλια και η κόρη τους

Στις 24/10 η κόρη τους γιόρτασε τα γενέθλιά της και φυσικά οι περήφανοι γονείς της την είχαν παραγγείλει μια τούρτα υπερπαραγωγή για να σβήσει τα κεράκια της.

Η γνωστή πρώην παρουσιάστρια και επιχειρηματίας - την οποία θα απολαύσουμε σύντομα ξανά στην τηλεόραση, όπως αναφέρθηκε ήδη - διαθέτει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο instagram και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram διάφορα στιγμιότυπα από την ζωή και την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Μαριέττα Χρουσαλά μπορεί να μην δημοσίευσε φωτογραφίες της κόρης της, μιας και σπάνια το κάνει, ωστόσο μοιράστηκε την τούρτα.

«Happy Birthday Margo», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η περήφανη μαμά.

Να υπενθυμίσουμε πως η μικρή γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 2012 και είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά της Μαριέττας Χρουσαλά και του συζύγου της.

H υπέροχη τούρτα γενεθλίων της κόρης Χρουσαλά - Πατίτσα