Ξύρισε το κεφάλι της πάνω στη σκηνή - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Τάμτα στο Madwalk 2022

Εκκεντρική όπως πάντα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξύρισε το κεφάλι της πάνω στη σκηνή - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Τάμτα στο Madwalk 2022

Το βράδυ της Πέμπτης 22/12 προβλήθηκε μέσα από το Mega το Madwalk 2022 μια μουσική βραδιά συνδυασμένη με τις νέες τάσεις της μόδας, στην οποία συμμετείχαν μεγάλα ονόματα της Ελληνικής showbiz.

Η έναρξη του show ήταν εντυπωσιακή μέσα από την παρουσίαση, που έκανε η Μαριέττα Χρουσαλά (δείτε εδώ το αστραφτερό της ρούχο), ,καθώς μετά από χρόνια είδαμε τη γυναίκα να επιστρέφει σε ρόλο παρουσιάστριας.

Το youweekly.gr βρέθηκε στα MadWalk και κατέγραψε τις πιο τέλειες στιγμές του show, όπως η έναρξη, με την Μαριέττα Χρουσαλά να αποσπά τα καλύτερα σχόλια, ειδικά για την εντυπωσιακή εμφάνιση της.

Όταν, λοιπόν, βγήκε στη σκηνή του Madwalk όλα τα φώτα έπεσαν πάνω της και οι θεατές έμειναν να κοιτούν "θαμπωμένοι" το μοντέλο.

«Madwalk 2022 Καλωσήρθατε στο μεγαλύτερο fashion music project. 12 χρόνια Madwalk με έντονες στιγμές γεμάτες μόδα και μουσική», είχε πει χαρακτηριστικά η ίδια.

Πριν από εκείνη όμως το πρώτο πλάνο της βραδιάς ήταν η Τάμτα, η οποία - όπως πάντα - έκανε ένα μοναδικό act με το ντύσιμο της και το look στα μαλλιά της να ξεχωρίζουν (δείτε εδώ τη φωτογραφία, που φούντωσε τις φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη).

Η εμφάνιση της Τάμτα στο Madwalk 2022

Αυτό, που έκανε σε όλους εντύπωση είναι τα μοντέλα, που την πλαισίωναν και η κίνηση, που έκανε η τραγουδίστρια παίρνοντας μια ξυριστική μηχανή, ξυρίζοντας live ουσιαστικά το κεφάλι ενός μοντέλου ενώ στη συνέχεια εξακολούθησε κανονικά να τραγουδάει.