Έγκυος η Τάμτα; Το φόρεμα που φούντωσε απότομα τις φήμες

Είναι εδώ και πολλά χρόνια μαζί με τον Πάρη Κασιδόκωστα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Τάμτα είναι μια πολύ εντυπωσιακή και πάντα ιδιαίτερα ντυμένη τραγουδίστρια, η οποία έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία της στο χώρο να μην προκαλεί λαμβάνοντας κυρίως θετικά μηνύματα.

Η πορεία της στην pop μουσική, της έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές στην ελληνική μουσική βιομηχανία με το κοινό να την ακολουθεί σε ό,τι και αν κάνει.

Να θυμίσουμε, πως η τραγουδίστρια ήρθε από τη Γεωργία σε πολύ μικρή ηλικία και μάλιστα η προσωπική της ιστορία είναι κάτι, που συγκινεί πολύ κόσμο, σχετικά με τα highlights της ζωής της.

Σήμερα μετά από πολύ κόπο και δουλειά έχει βρει μια ισορροπία και πιο συγκεκριμένα στο πλάι του συντρόφου της Πάρη Κασιδόκωστα (δείτε εδώ το βγαλμένο από παραμύθι σπίτι του) αλλά φυσικά μαζί και με την κόρη της Άννυ, την οποία έφερε στον κόσμο στα 14 της.

«Μου λέει μην καθόμαστε τώρα στο δρόμο και μας βλέπει ο κόσμος, να πάμε κάπου να καθίσουμε να μιλήσουμε ανθρώπινα. Μπήκα στο αμάξι αλλά αμέσως άρχισα να κλαίω γιατί κατάλαβα ότι δε θα με πήγαιναν για καφέ και με πήγαν όντως εκτός Τιφλίδας. Από εκείνη την ημέρα έμενα πλέον στο σπίτι του με τους γονείς του, 16 χρόνων αυτός, 14 εγώ… Επί της ουσίας παντρευτήκαμε τον Απρίλιο… Φλεβάρη με «έκλεψε». Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο επειδή ήμασταν ανήλικοι και δεν επιτρεπόταν. Πάγωσα όλα τα συναισθήματα μου, πήρα πολύ ψυχρή απόφαση και είπα ό,τι και να γίνει εγώ θα χωρίσω επειδή δεν μπορώ να ζήσω αυτή τη ζωή», είχε πει η Τάμτα για τον πατέρα του παιδιού της (δείτε εδώ την απάντηση της Τάμτα για έναν 2ο γάμο).

Για κάποιους το timing , που επέλεξε να γίνει μητέρα είναι λίγο άγριο καθώς τότε εκείνη ήταν ακόμα παιδί, αλλά σήμερα η σχέση της με την κόρη της είναι εξαιρετική και αν τις δει κανείς θα τις περάσει για φίλες (δείτε τις εδώ).

Μέχρι σήμερα ξέρουμε για τη σχέση της, ωστόσο δεν είχε ακουστεί κάτι για δεύτερο παιδί. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή, που η Τάμτα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, που φούντωσε τις φήμες.

Η φωτογραφία της Τάμτα που φουντώνει τις φήμες εγκυμοσύνης

Είναι γνωστό, πως μιλάμε για μία από τις πιο εκκεντρικές τραγουδίστριες και έτσι η επιλογή της να φορέσει ένα φόρεμα του σχεδιαστή God Era, έβαλε φήμες σχετικά με το αν περιμένει δεύτερο παιδί.

Αν διατρέξει κανείς στο προφίλ του σχεδιαστή στα social media θα δει και άλλα αντίστοιχα κομμάτια, επομένως είναι εύκολα αντιληπτό, πως η Τάμτα θέλει απλά να στηρίζει ιδιαίτερες επιλογές σε ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα.

Τάμτα φόρεμα
officialtamta - instagram
Τάμτα -  φήμες εγκυμοσύνης
officialtamta - instagram
Τάμτα Εγκυμοσύνη
officialtamta - instagram

Τάμτα - εγκυμοσύνη - σχόλια

Τάμτα - εγκυμοσύνη - σχόλια