Βγαλμένο από περιοδικό το σπίτι Τάμτα και Κασιδόκωστα στα Νότια Προάστια - Φωτεινό και ολόλευκο

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βγαλμένο από περιοδικό το σπίτι Τάμτα και Κασιδόκωστα στα Νότια Προάστια - Φωτεινό και ολόλευκο

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι αναντίρρητα ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Τάμτα, οι οποίοι μένουν σε ένα φανταστικό σπίτι, άκρως μοντέρνο και εκκεντρικό, ενώ είναι ξεκάθαρες οι πινελιές που έχει βάλει η τραγουδίστρια, η οποία φημίζεται άλλωστε αυτά τα χρόνια για το στυλ της (δείτε εδώ πρόσφατες φωτογραφίες του ζευγαριού με στιλάτα street looks)

Η ίδια μάλιστα πολλές φορές έχει ποζάρει σε διάφορες γωνίες του σπιτιού τους και έχει μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες, δίνοντας μας μια γεύση για το πως είναι. Όπως έχουμε λοιπόν δει, έχει λευκό ξύλινο πάτωμα, λευκούς τοίχους, αρκετά μοντέρνα καθιστικά, έθνικ ριχτάρια και μαξιλάρια, καθρέφτες και πίνακες ζωγραφικής.

Το σπίτι είναι αρκετά φωτεινό, μεγάλο και βρίσκεται στα Νότια Προάστια της Αθήνας.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Τάμτα και του Κασιδόκωστα στα Νότια Προάστια

Φωτογραφίες από το σπίτι της Τάμτα και του Κασιδόκωστα στα Νότια Προάστια 

Φωτογραφίες από το σπίτι της Τάμτα και του Κασιδόκωστα στα Νότια Προάστια  2

Φωτογραφίες από το σπίτι της Τάμτα και του Κασιδόκωστα στα Νότια Προάστια  4

Φωτογραφίες από το σπίτι της Τάμτα και του Κασιδόκωστα στα Νότια Προάστια  3

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Εσωτερικές: instagram / Tamta

Η Τάμτα αποκάλυψε αν θα παντρευτεί με τον Κασιδόκωστα

Η Τάμτα έδωσε μια πολύ αποκαλυπτική και εκτενή συνέντευξη στο κανάλι του Phipster στο youtube και μεταξύ των όσων είπε μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της και το μέλλον αυτής. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια είναι μαζί στη ζωή με τον Πάρις Κασιδόκωστα και είναι πολύ καλά μαζί.

Αν και είχαν κάνει σύμφωνο συμβίωσης αυτό στη συνέχεια σκίστηκε και κάποιοι νόμισαν πως υπήρξαν ρωγμές στο ζευγάρι. Η ίδια επιβεβαίωσε πως παρά τις διαφορές στον χαρακτήρα τους συνεχίζουν μαζί και πως αν θα παντρευόταν αυτό θα γινόταν σχεδόν για να γίνει με τον πιο απλό και λιτό τρόπο, μιας και το έχει ξαναζήσει το όλο παραμύθι.

«Έχω παντρευτεί, έχω βάλει νυφικό, το έχω κάνει μια φορά. Δεν ήμουν και ποτέ το κορίτσι που ονειρευόταν να παντρευτεί. Παρ’ όλα αυτά έκανα πολύ μικρή τον γάμο. Αν τύχει δεύτερη φορά απλά, λιτά. Δεν μπορώ…Ναι είμαι ερωτευμένη, πάνε χρόνια… Τι να φύγει ο έρωτας; Είναι μεγάλη συζήτηση. Ουσιαστικό συναίσθημα για μένα είναι η αγάπη. Για μένα προσωπικά η αγάπη είναι, δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερο συναίσθημα από αυτό.

Ο Πάρις έχει έναν ανεξήγητο ενθουσιασμό. Εγώ δεν είμαι τόσο ενθουσιώδης. Είμαι σχεδόν ξινή. Ενθουσιάζεται με πράγματα και μου φαίνεται πάρα πολύ cute! Το θαυμάζω αυτό και με τρελαίνει. Με ανανεώνει…» εξομολογήθηκε η Τάμτα.