Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Έσκισαν το σύμφωνο συμβίωσης Πάρις Κασιδόκωστας και Τάμτα - Τι συμβαίνει με το ζευγάρι

Μαζί χωρίς γάμους, δεσμεύσεις και υποχρεώσεις

Έσκισαν το σύμφωνο συμβίωσης Πάρις Κασιδόκωστας και Τάμτα - Τι συμβαίνει με το ζευγάρι
News 14.12.2021 10:57
Από Youweekly Team

Το ζευγάρι πριν από καιρό, όταν αποφάσισε να μείνει μαζί, είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με το οποίο ορίζονταν όλα μεταξύ τους τα θέματα. Όμως, σε μια απρόσμενη εξέλιξη η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας αποφάσισαν να το ακυρώσουν, σύμφωνα με σημερινό 14/12 δημοσίευμα του Ciao, και όχι αυτό δεν συνέβη επειδή χώρισαν αλλά ούτε και επειδή αποφάσισαν τελικά να παντρευτούν αλλά επειδή θέλουν να είναι μαζί και ελεύθεροι.

Κι αν αυτό φαίνεται κάπως δυσνόητο, είναι η ίδια η Τάμτα που δίνει τις απαντήσεις.

Τι κρατάει μαζί τον Πάρι Κασιδόκωστα και την Τάμτα

"Δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό για μένα ο γάμος, έως καθόλου. Νυφικό έχω φορέσει στη ζωή μου, πολύ μικρή μεν αλλά το έκανα. Δεν ήταν ποτέ όνειρό μου.", είπε η τραγουδίστρια, ξεκαθαρίζοντας τις φήμες που κάθε τόσο την θέλουν να παντρεύεται τον επιχειρηματία.

Και στην ερώτηση αν θα έλεγε το ναι σε μια ενδεχόμενη πρόταση γάμου, απάντησε:

Πάρις Κασιδόκωστας Τάμτα

"Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό, θα ήταν χαζό εκ μέρους μου, γιατί η ζωή είναι πολύ απρόβλεπτη, δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει. Είναι όλα πιθανά αλλά δεν είναι κάτι που συζητάμε ούτε έχω βάλει μπρος για κάτι τέτοιο. Ότι έρθει, θα το δούμε."

Τι είναι όμως αυτό που τους κρατάει τόσα χρόνια μαζί; "Μας κρατάνε μαζί τα βασικά: η αγάπη, ο σεβασμός, η κατανόηση. Αλλά είναι και κάτι άλλο. Σε καμία περίπτωση δεν χάνουμε την ελευθερία μας για κανέναν άνθρωπο και για κανένα λόγο πάνω στην Γη. Σίγουρα κάνεις συμβιβασμούς μέσα σε μια σχέση, δεν είμαστε μόνο για την πάρτη μας, αλλά δεν πρέπει να θυσιάζουμε την ελευθερία μας. Και ο Πάρις κι εγώ είμαστε δυο ελεύθεροι άνθρωποι. Δεν αντέχουμε την πίεση για κανένα λόγο. Δεν υπάρχει περίπτωση να θέλω να πάω κάπου ή να θέλει να κάνει κάτι αυτός και να το συζητήσουμε.

Δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης, κάνει ο καθένας αυτό που επιθυμεί. Το τονίζω γιατί ακούω πολλά ζευγάρια να λένε ότι αυτό είναι ένα από τα βασικότερα προβλήματα στις σχέσεις τους. Δεν γίνεται να χάσεις τον εαυτό σου μέσα σε μια σχέση, είναι ανεπίτρεπτο.", κατέληξε η τραγουδίστρια δίνοντας ουσιαστικά το στίγμα της σχέσης αυτής, η οποία κρατάει μαζί εδώ και πάνω από πέντε χρόνια.

Όσον αφορά την φερόμενη εγκυμοσύνη... δείτε εδώ όλη την αλήθεια!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με διαφορετικό χρώμα παπούτσια στην Γλυφάδα - Κασιδόκωστας και Τάμτα δεν πέρασαν απαρατήρητοι

Με αυτή την πασίγνωστη ξανθιά ήταν σε σχέση ο Πάρις Κασιδόκωστας πολύ πριν την Τάμτα - Ήταν αγνώριστος το 2005!

Share