Με ολόσωμη αστραφτερή φόρμα - Λαμπύριζε ολόκληρη η Μαριέττα Χρουσαλά στην έναρξη του Madwalk 2022

Η μεγάλη της επιστροφή είναι γεγονός

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με ολόσωμη αστραφτερή φόρμα - Λαμπύριζε ολόκληρη η Μαριέττα Χρουσαλά στην έναρξη του Madwalk 2022

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι ένα πολύ λαμπερό πρόσωπο, το οποίο είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την παρουσίαση εκπομπών και πολύ πετυχημένων παραγωγών.

Η απόφασή της να κάνει παιδιά την κράτησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς μαζί με το σύζυγό της, Πατίτσα δημιούργησαν μία πολύ όμορφη οικογένεια, στην οποία αφιερώθηκαν και οι δύο.

Πρόσφατα ωστόσο έγινε μια πολύ όμορφη ανακοίνωση σχετικά με την επιστροφή της Χρουσαλά στα φώτα, καθώς μετά από καιρό παρουσίασε το μεγαλύτερο event πριν φύγει το 2022.

Ο λόγος για το Madwalk 2022, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 22/12 με τη Χρουσαλά να κάνει το come back της (δείτε εδώ το μεγάλο όνομα που απουσίαζε από τη βραδιά).

«Υπήρχαν προτάσεις που συζήτησα με τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά δεν ευδοκίμησαν για διαφορετικούς λόγους» ανέφερε αρχικά σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον. Ενώ όσον αφορά το μέλλον της στην τηλεόραση. Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην τηλεόραση. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Ο σύζυγός μου θα έρθει απόψε εδώ. Με τα χρόνια η σχέση μου με τον άντρα μου δυναμώνει. Είναι ο καλύτερος μου φίλος», είχε πει η Χρουσαλά.

Η έναρξη της Μαριέττας Χρουσαλά στο Madwalk 2022

Η έναρξη της βραδιάς ήταν απολαυστική με την πασαρέλα της Μαριέττας, η οποία τράβηξε τα βλέμματα όλων όσων παρευρέθηκαν κάτω από τη σκηνή αλλά και όσων παρακολούθησαν το πρόγραμμα από την τηλεόρασή τους.

Το πρώτο ρούχο της ήταν εκθαμβωτικό, με την ολόσωμη αστραφτερή της φόρμα να λαμπυρίζει την ώρα, που είπε τα πρώτα της λόγια μπροστά σε κοινό μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μαριέττα Χρουσαλά