Το όνομα της ήταν συνδεδεμένο με τη διοργάνωση - Η ηχηρή απουσία από τα Madwalk 2022

Λίγοι το παρατήρησαν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το όνομα της ήταν συνδεδεμένο με τη διοργάνωση - Η ηχηρή απουσία από τα Madwalk 2022

Μια ξεχωριστή βραδιά μουσικής σε συνδυασμό με μόδα ήταν η χθεσινή 13/12 με το Μadwalk 2022 να είναι η αφορμή να γεμίσει για μία ακόμα φορά το κόκκινο χαλί με την παρουσία πολλών Ελλήνων celebrities.

Τα ονόματα, που έκαναν τη εμφάνισή τους ως καλεσμένοι ήταν πολλά, καθώς και εντυπωσιακοί ήταν όλοι όσοι περπάτησαν, χόρεψαν και τραγούδησαν στη σκηνή (δείτε εδώ πολύ γνωστό τραγουδιστή στη σκηνή με την πρώην του).

Θα πρέπει να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως είδαμε πρόσωπα, που δεν περιμέναμε με τίποτα να κάνουν act στο συγκεκριμένο show και από την άλλη καλλιτέχνες, που είναι συνδεδεμένοι με την όλη γιορτή έλειπαν.

Η Καλομοίρα για πολλούς ήταν μία έκπληξη δεδομένου ότι δε ζει στην Ελλάδα, είναι μανούλα τριών παιδιών, οπότε από την απόκτηση οικογένειας και στο εξής δεν είχε μεγάλη παρουσία στο χώρο, παρ' όλα αυτά έκανε το comeback της.

«Το είπα στην κομμώτριά μου και με ρώτησε αν είμαι καλά. Της είπα “κόψε τα μαλλιά και κάνε αυτό που λέω”. Μόλις το έκανα, ένιωσα ανανεωμένη. Στον ένα μου γιο τον Νίκο δεν αρέσει ακόμα. Η 6χρονη κόρη μου είναι ok και μάλιστα με ρώτησε γιατί δεν έκανα τα φρύδια μου. Excuse me? Στον άλλο μου γιο άρεσε η αλλαγή», τόνισε η Καλομοίρα στις κάμερες με αφορμή την αλλαγή στα μαλλιά της.

Η απουσία από το Madwalk 2022

Στα ονόματα τώρα, που δεν είδαμε στη σκηνή του Madwalk πρώτη έρχεται η Έλενα Παπαρίζου για την απουσία της ωστόσο σας είχαμε ενημερώσει πριν από καιρό (δείτε εδώ το λόγο).

Στη συνέχεια των απουσιών, έρχεται η συνονόματη της Παπαρίζου, η Ελένη Φουρέιρα, η οποία φέτος έχει ταχθεί σε άλλα καθήκοντα. Η εγκυμοσύνη δεν της επιτρέπει να κουράζεται και έτσι απέχει από τα καλλιτεχνικά.

Σύμφωνα με το Super Κατερίνα του Alpha, ειπώθηκε την Τετάρτη 14/12, πως είχε γίνει μια συζήτηση μεταξύ της διοργάνωσης και της Φουρέιρα να τραγουδήσει κάποια μπαλάντα, αλλά εκ του αποτελέσματος δεν κατέστη δυνατόν.

Φουρέιρα