Εντελώς Σουηδία - Ο Κωνσταντίνος Αργυρός χόρεψε επί σκηνής των Madwalk με πρώην σύντροφό του

Η ανάρτηση στο Instagram και το ταγκ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εντελώς Σουηδία - Ο Κωνσταντίνος Αργυρός χόρεψε επί σκηνής των Madwalk με πρώην σύντροφό του

Η μεγάλα βραδιά των Madwalk ήταν χθες 13/12 και πολλοί celebrities έδωσαν το παρών και εμφανίστηκαν στην σκηνή. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν άκρως εντυπωσιακοί, ενώ παρουσιάστρια ήταν η εκθαμβωτική Μαριέττα Χρουσαλά (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια).

Ένα από τα ντουέτα που έκλεψαν τα βλέμματα και κέρδισαν όλες τις εντυπώσεις ήταν αναντίρρητα αυτό του Σάκη Ρουβά και του Κωνσταντίνου Αργυρού, μια συνύπαρξη που πολλές γυναίκες απολαύσαν στο έπακρον.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης, 14/12 η εκπομπή Happy Day του ALPHA έπαιξε ένα απόσπασμα από την χθεσινοβραδινή εμφάνιση των 2 αγαπημένων τραγουδιστών και όπως είδαμε κυριολεκτικά τα έσπασαν όλα.

Αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν πως στην σκηνή βρέθηκε και μια πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού η οποία χόρευε δίπλα του...

Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την οποία ο τραγουδιστής υπήρξε ζευγάρι στο παρελθόν για περίπου δυο χρόνια, πριν χωρίσουν και τα φτιάξει με τον Snik (ο οποίος χώρισε πρόσφατα από την αγαπημένη του και μάλιστα επεισοδιακά).

Το βίντεο με Αργυρό και την πρώην σύντροφό του

Μάλιστα, έγινε και μια ανάρτηση στο Instagram, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να ποζάρει στον φακό και να γίνεται ταγκ το όνομα του Κωνσταντίνου Αργυρού. Τι λέτε να είπε για όλα αυτά ο σύντροφός της; (δείτε τον εδώ).

Παπαγεωργίου Αργυρός

Εξίσου εντυπωσιακή όμως ήταν και η Μαρία Σολωμού, η οποία εμφανίστηκε με τον σύντροφό της, Mente Fuerte, με τον οποίο συνυπήρξε και στην σκηνή.

Η κάμερα του youweekly.gr ήταν εκεί και πέρα από αποκλειστικά βίντεο (δείτε τα εδώ), έχει και αποκλειστικές φωτογραφίες. Η ηθοποιός μάλιστα απάντησε και το ατυχές περιστατικό με την βρισιά που είπε σε δημοσιογράφο, ξεκαθαρίζοντας πως:

«Δεν είπα τίποτα στον ρεπόρτερ, το είπα στον εαυτό μου και στη τύχη μου την χορεύτρια. Είναι αυτό που βρίζεις μόνος σου, δεν την απεύθυνα την βρισιά, προς θεού.

Ο λόγος που το έκανα αυτό και δεν το δείχνουν οι κάμερες είναι ότι κυνηγιόμασταν μισή ώρα πριν και ήμουνα μόνη μου. Από τη στιγμή που είμαι μόνη μου τι με κυνηγάς, να βγάλεις τι; Πάει να πει ότι κρύβομαι. Μου χάλασε την έκπληξη», είπε η Μαρία Σολωμού» (δείτε εδώ το βίντεο).