Madwalk 2022: "Θαμπώθηκαν" όλοι από την πασαρέλα της - Τα πρώτα λόγια της Μαριέττας Χρουσαλά

Δείτε το βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η βραδιά του Madwalk 2022 μόλις ξεκίνησε (δείτε εδώ τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των διασήμων στο κόκκινο χαλί) και η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία παρουσιάζει το σόου ανέβηκε στη σκηνή, πραγματοποίησε την πασαρέλα της και στη συνέχεια είπε τα πρώτα της λόγια στο κοινό.

Πριν από λίγες ημέρες, η ίδια είχε μιλήσει για αυτή την απόφασή της να επιστρέψει στην πασαρέλα και στην τηλεόραση και εξήγησε πως δεν περίμενε την πρόταση που της έγινε, ενώ δεν μπορούσε να κρύψει και το άγχος της. Μεταξύ άλλων όταν ρωτήθηκε αν η επιστροφή της αυτή θα είναι μόνιμη και αν τον επόμενο καιρό θα τη δούμε και σε κάποιο άλλο πρότζεκτ, η παρουσιάστρια δε θέλησε να δώσει κάποια ξεκάθαρη απάντηση, ωστόσο άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Τα πρώτα λόγια της Μαριέττας Χρουσαλά στο Madwalk 2022

«Έγινε εντελώς ξαφνικά αλλά με βρήκε σε μία φάση που ήθελα και εγώ να κάνω κάτι, να επιστρέψω δυναμικά σε μία τόσο ωραία διοργάνωση και εκδήλωση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ.

Δεν ξέρω τι να περιμένω πια, γιατί και η παρουσίαση του Mad Walk προέκυψε ξαφνικά. Απολαμβάνω τις στιγμές εδώ. Υπάρχει το άγχος, όλη αυτή η περίοδος είναι δημιουργική και όμορφη και προς το παρόν το απολαμβάνω», είπε μεταξύ άλλων η Μαριέττα Χρουσαλά.

Όταν, λοιπόν, βγήκε στη σκηνή του Madwalk όλα τα φώτα έπεσαν πάνω της και οι θεατές έμειναν να κοιτούν "θαμπωμένοι" το μοντέλο.

«Madwalk 2022 Καλωσήρθατε στο μεγαλύτερο fashion music project. 12 χρόνια Madwalk με έντονες στιγμές γεμάτες μόδα και μουσική», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.