Madwalk 2022: Έλαμψαν ένας ένας στο κόκκινο χαλί - Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των διάσημων

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Madwalk 2022: Έλαμψαν ένας ένας στο κόκκινο χαλί - Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των διάσημων

Το σόου που "παντρεύει" την μόδα με την μουσική στην Ελλάδα είναι ένα και δεν πρόκειται για κανένα άλλο πέρα από το Madwalk. Αποτελεί μία διοργάνωση η οποία πραγματοποιείται εδώ και πολλά χρόνια κάθε χρόνο και η ημέρα για το σόου αυτής της χρονιάς, του 2022, έφτασε.

Το βράδυ της Τρίτης 13/12 λαμπεροί καλεσμένοι, τραγουδιστές, ηθοποιοί, σχεδιαστές και άνθρωποι από κάθε κλάδο έχουν ήδη συγκεντρωθεί για να απολαύσουν άλλο ένα υπερθέαμα. Την παρουσίαση αυτού έχει αναλάβει η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία πριν από λίγες ημέρες μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα, αυτή τη φορά μέσα από ένα μεγάλο show.

Εξήγησε, λοιπόν, πως δεν περίμενε την πρόταση που της έγινε, ενώ δεν μπορούσε να κρύψει και το άγχος της. Μεταξύ άλλων όταν ρωτήθηκε αν η επιστροφή της αυτή θα είναι μόνιμη και αν τον επόμενο καιρό θα τη δούμε και σε κάποιο άλλο πρότζεκτ, η παρουσιάστρια δε θέλησε να δώσει κάποια ξεκάθαρη απάντηση, ωστόσο άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

«Έγινε εντελώς ξαφνικά αλλά με βρήκε σε μία φάση που ήθελα και εγώ να κάνω κάτι, να επιστρέψω δυναμικά σε μία τόσο ωραία διοργάνωση και εκδήλωση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ.

Δεν ξέρω τι να περιμένω πια, γιατί και η παρουσίαση του Mad Walk προέκυψε ξαφνικά. Απολαμβάνω τις στιγμές εδώ. Υπάρχει το άγχος, όλη αυτή η περίοδος είναι δημιουργική και όμορφη και προς το παρόν το απολαμβάνω», είπε μεταξύ άλλων.

Οι φετινές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Madwalk 2022

Πέρασαν πολλές και σημαντικές προσωπικότητες από το κόκκινο χαλί ήδη και παρακάτω ακολουθούν μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του youweekly (δείτε εδώ τις εμφανίσεις από το 2018, 2019 και 2021).

Πρόκειται για την Βρισηίδα Ανδριώτου, την Μαριέττα Χρουσαλά, την Καλομοίρα, την Έλενα Γαλύφα, την Νίκη Λάμη, τον Mente Fuerte και την Μαρία Σολωμού, τον Δήμο Αναστασιάδη, την Ειρήνη Παπαδοπούλου, την Άσπα και την Αναστασία.

Madwalk Βρισηίδα Ανδριώτου

Madwalk Χρουσαλά

Madwalk Καλομοίρα

Madwalk Γαλύφα

Madwalk Νίκη Λάμη

Madwalk Mente Fuerte Σολωμού

Madwalk Δήμος Αναστασιάδης

Madwalk Ειρήνη Παπαδοπούλου

Madwalk Άσπα

Madwalk Αναστασία

Οι σχεδιαστές που συμμετέχουν φέτος είναι: Atelier Loukia, Celia Kritharioti, Dante, Lena Katsanidou, Maison Faliakos, Nadia Rapti, Parthenis, Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos Brands: 5226 by Celia Kritharioti, adidas, answear.gr, Jack & Jones, MOUTAKI, Pandora, Pink Woman, Rich Girl Boudoir.

Στη σκηνή θα τραγουδήσουν οι: Alcatrash, Danae Livieratou, Dat Lilly, Demy, FY, good job nicky, Josephine, Kid Moxie, KINGS, Klavdia, Leon of Athens, Marseaux, Mc Daddy, Mente Fuerte, Stefania, Αναστασία, Δήμος Αναστασιάδης, Έλλη Κοκκίνου, Καλομοίρα, Μαρία Μπεκατώρου, Τάνια Μπρεάζου Special Acts: Κωνσταντίνος Αργυρός, ΤΑΜΤΑ ενώ το grand finale θα γίνει από τη μοναδική Άννα Βίσση.

TAGS