«Ο λόγος που το έκανα αυτό ήταν γιατί...» - Η απάντηση της Μαρίας Σολωμού για το περιστατικό με τον δημοσιογράφο

«Από τη στιγμή που είμαι μόνη μου, τι με...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο λόγος που το έκανα αυτό ήταν γιατί...» - Η απάντηση της Μαρίας Σολωμού για το περιστατικό με τον δημοσιογράφο

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Μαρία Σολωμού. Η αγαπημένη ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το περιστατικό που έγινε πριν μερικές μέρες με έναν δημοσιογράφο του Open.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», Πάνο Παπαδόπουλο, προσπάθησε να της κάνει κάποιες ερωτήσεις έξω από τις πρόβες για τα MadWalk. Ο Mente αντέδρασε ευγενικά στον δημοσιογράφο δείχνοντας του πως δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση. Από την άλλη όμως, η Μαρία έγινε τόσο έξαλλη που έβρισε τον ρεπόρτερ με το που μπήκε στο αυτοκίνητο για να φύγει (δείτε εδώ το βίντεο).

Μάλιστα, αυτό το θέμα σχολιάστηκε εκτενώς και στις εκπομπές και αποτέλεσε και την αφορμή για την έντονη διαφωνία της Αφροδίτης Γραμμέλη με την Έλενα Χριστοπούλου στην εκπομπή «Πρωινό μας» χθες 13/12 το πρωί. (δείτε εδώ τι συνέβη).

Η απάντηση της Μαρίας Σολωμού για το περιστατικό με τον δημοσιογράφο

«Κανονικά δεν θα με βλέπατε στο backstage γιατί ήμουν undercover, αλλά έγινε κάποιο spoiler που με στεναχώρησε πάρα πολύ, οπότε ήρθα στο backstage. Πριν 20 χρόνια πήρα ένα φουστάνι με 800 ευρώ και το φόρεσα μια φορά. Πήρα έξι κιλά και νομίζω ότι έγινα ξαφνικά juicy», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Για το σκηνικό με τον δημοσιογράφο, ξεκαθάρισε: «Δεν έτυχε να πω τίποτα στον ρεπόρτερ. Το είπα στον εαυτό μου και στην τύχη μου τη χορεύτρια. Είναι αυτό που βρίζεις μόνο σου. Δεν την απεύθυνα τη βρισιά, προς Θεού.

Ο λόγος που το έκανα αυτό ήταν γιατί θύμωσα πάρα πολύ γιατί αυτά που δεν δείχνουν οι κάμερες είναι ότι κυνηγιόμαστε μισή ώρα πριν και ήμουν μόνη μου. Από τη στιγμή που είμαι μόνη μου, τι με κυνηγάς; Να βγάλεις τι; Πάει να πει ότι κρύβομαι. Μου χάλασε την έκπληξη».