«Έλα ρε μα@@κα...» - Η Μαρία Σολωμού έβρισε άσχημα δημοσιογράφο της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα"

Ασύλληπτο περιστατικό! Η αντίδραση της Μπέττυς Μαγγίρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έλα ρε μα@@κα...» - Η Μαρία Σολωμού έβρισε άσχημα δημοσιογράφο της εκπομπής

Τι κι αν κανένας από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί το παραμικρό, η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte κάνουν όλο και πιο συχνές κοινές εμφανίσεις αλλά και αναρτήσεις στα social media. Η ηθοποιός και ο ράπερ φωτογραφίζονται μαζί, κάνουν βίντεο (μερικά γίνονται και viral), συνεργάζονται επαγγελματικά και βγαίνουν μαζί τα βράδια.

Όποτε όμως οι δημοσιογράφοι τους ρωτάνε για τη σχέση τους συνήθως η δεν απαντάνε ή απαντάνε χιουμοριστικά προς τους δημοσιογράφους, με μια μικρή δόση... έντασης.

Στην ερώτηση που είχε δεχτεί πριν λίγο διάστημα για το ότι συνοδεύεται, η Μαρία Σολωμού είχε πει: «Αρχίσαμε! Ευχαριστούμε πάρα πολύ, να είστε καλά. Είναι ερώτηση σοβαρή; Περιμένεις να σου απαντήσω γιατί δεν θέλω να με ρωτάνε;».

Πλέον όμως που φαίνεται πως Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte είναι ζευγάρι, οι δημοσιογράφοι κάνουν διαφορετικού είδους ερωτήσεις. Όταν η κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, συνάντησε έξω από το γήπεδο Τάε Κβον Ντο τόσο την ηθοποιό όσο και τον τράπερ και τους είπε αν θα συνεργαστούν στα MadWalk, έγιναν και οι δυο έξαλλοι.

Ο Mente αντέδρασε ευγενικά στον δημοσιογράφο δείχνοντας του πως δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση. Από την άλλη όμως, η Μαρία έγινε τόσο έξαλλη που έβρισε τον ρεπόρτερ με το που μπήκε στο αυτοκίνητο για να φύγει.

Όταν το βίντεο προβλήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε το γεγονός με χιούμορ λέγοντας «Να πάρουμε και την Μαρία Σολωμού να μας βρίζει όμως έτσι για να ανάβουν τα αίματα».

Το βρισίδι της Μαρίας Σολωμού στο δημοσιογράφο του Ποιος είναι Πρωινιάτικα