«Αχ τα νεύρα μου! Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Τι είπες ρε μ@@@κα» - Η απίστευτη σκηνή ζηλοτυπίας της Σολωμού στον Mente Fuerte

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αχ τα νεύρα μου! Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Τι είπες ρε μ@@@κα» - Η απίστευτη σκηνή ζηλοτυπίας της Σολωμού στον Mente Fuerte

Μπορεί να μην το έχουν παραδεχθεί, ωστόσο είναι πλέον ξεκάθαρο πως το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόου μπιζ είναι η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte.

«Μια ζωή καλούμαι να μιλήσω για τη σχέση που έχω και επειδή βαριέμαι να μιλάω συνεχώς για τις σχέσεις ή τα προσωπικά μου, αποφάσισα να μη δίνω ακριβώς λογαριασμό για το τι κάνω. Είναι κάποια πράγματα που είναι αυτά που βλέπετε. Τι βλέπετε; Δυο αδέρφια; Δυο φίλους; Δυο ξαδέρφια; Ένα ζευγάρι; Ό,τι θέλετε. Εγώ δεν έχω κάποια υποχρέωση να εξηγήσω το τι κάνω», είχε πει η ηθοποιός.

Το ζευγάρι ωστόσο είναι αρκετά ενεργό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς τους φίλους κοινές τους στιγμές (δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες τους).

Μάλιστα, πολλά από τα βίντεο τους γίνονται αμέσως viral (όπως αυτό εδώ), μιας και είναι ξεκαρδιστικά, όπως κι ένα ακόμα που δημοσίευσε ο τράπερ στον λογαριασμό του στο Tik Tok, στο οποίο βλέπουμε μια απίστευτη σκηνή ζηλοτυπίας από την ηθοποιό.

Το βίντεο του Mente Fuerte με τη σκηνή ζηλοτυπίας της Μαρίας Σολωμού

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αποφάσισε να της κάνει πλάκα και προσποιήθηκε πως μιλάει στο τηλέφωνο με μία κοπέλα, ενώ την ίδια στιγμή κατέγραφε την αντίδρασή της με το κινητό του.

«Ναι. Έλα μπεμπάκι. Τι ώρα; Ναι. Να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Εντάξει. Έλα, φιλάκια» λέει ο Mente Fuerte, με την Μαρία Σολωμού να ακούει έκπληκτη.

Μετά το τέλος του υποτιθέμενου τηλεφωνήματος, η ηθοποιός του είπε με έντονο ύφος: «Έλα μπεμπάκι, να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Τι είπες ρε μ@@@κα; Τι είπες; Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Μη με βλέπεις που γελάω. Θα βγει τώρα το άλιεν από μέσα μου. Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Ποιος ήταν παιδί μου στο τηλέφωνο; Έλα μπεμπάκι, δε μπορώ να μιλήσω τώρα… Είσαι με τα καλά σου; Γιώργο τελείωνε… Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο. Αχ, δε μπορώ. Τα νεύρα μου. Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο παιδί μου».

@mentefuerte

#foryoupage #fyp #foryou #fy

♬ πρωτότυπος ήχος - MENTEFUERTE