Δεν ήξερε από που της ήρθε - Ο Mente Fuerte ανέβασε την Μαρία Σολωμού στην σκηνή και...

Η απίστευτη έκπληξη που της έκανε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεν ήξερε από που της ήρθε - Ο Mente Fuerte ανέβασε την Μαρία Σολωμού στην σκηνή και...

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte φημολογείται πως είναι ζευγάρι, κάτι το οποίο οι ίδιοι όμως δεν έχουν επιβεβαιώσει, με την ηθοποιό να το απολαμβάνει όταν την ρωτάν για τη μεταξύ τους σχέση και να γελάει με τα όσα ακούγονται.

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλια της που έχει σήμερα 1/10, ο τράπερ θέλησε να της κάνει μια ξαφνική και όμορφη έκπληξη επί σκηνή σε συναυλία του.

Η έκπληξη του Mente Fuerte στην Μαρία Σολωμού

Το βράδυ της Πέμπτης 30/9 στην συναυλία της amitta motion, την ώρα που τραγουδούσε διέκοψε το πρόγραμμα, την ανέβασε στην σκηνή και μαζί με το κοινό της τραγούδησε το "χρόνια πολλά".

Η Μαρία Σολωμού δεν περίμενε αυτή την κίνηση με αποτέλεσμα να ντραπεί και μετά από ένα φιλικό φιλί που αντάλλαξαν να κατέβει από την σκηνή.

Η αντίδραση του Αθανασίου μετά από ερώτηση για την προσωπική της ζωή

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη ο Μάριος Αθανασίου όπου μεταξύ άλλων δεν έκρυψε την αμηχανία του όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής τον ρώτησε αναφορικά για την πρώην σύζυγό του, Μαρία Σολωμού όπου έχουν αποκτήσει μαζί και έναν γιο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει αναφορικά με την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός, (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Έτσι λοιπόν, ο Μάριος Αθανασίου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ωραία, ωραία δεν θέλω να μπαίνω σε σχολιασμούς μιας προσωπικής μου υπόθεσης δημόσιο Πινγκ Πονγκ δεν το κάνω αλλά προφανώς είναι ωραίο».