Δεν κρύβονται πλέον: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Mente Fuerte με την Μαρία Σολωμού

Στα καλύτερά του το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μπορεί κανείς από τους δύο να μην το έχει επιβεβαιώσει, ωστόσο όλα δείχνου πως η Μαρία Σολωμού είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte και μάλιστα φαίνονται αρκετά ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

Η ηθοποιός και ο γνωστός τράπερ περνούν πολύ χρόνο μαζί και αρκετά συχνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από τις εξόδους τους στα social media (δείτε εδώ ένα απολαυστικό τους βίντεο από τη σκηνή).

Μάλιστα, το φημολογούμενο ζευγάρι πέρασε μαζί το μεσημέρι της Κυριακής 13/11 και ο Mente Fuerte ανέβασε και μερικές φωτογραφίες τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Mente Fuerte από την βόλτα του με την Μαρία Σολωμού

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Mente Fuerte από την βόλτα του με την Μαρία Σολωμού
instagram / mentefuerte_official

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Mente Fuerte  με την Μαρία Σολωμού
instagram / mentefuerte_official

«Βλέπεις τον έρωτα στα μάτια της...»

Το βράδυ της Κυριακής 16/10, λοιπόν, ο διάσημος τράπερ κλήθηκε να απαντήσει στο After Dark για άλλη μία φορά σχετικά με το τι συμβαίνει ανάμεσά τους, ιδιαίτερα μετά το σκηνικό τους πάνω στην πίστα.

Έτσι, ο ίδιος εξήγησε πως την επέλεξε για το εξώφυλλό του, διότι θεωρεί πως αποτελεί μία μούσα του έρωτα, ωστόσο δεν καθόρισε τον δεσμό τους και τόνισε απλώς πως έχει δει τα δημοσιεύματα και δεν τον ενοχλούν, γιατί είναι μέρος της δουλειάς του το να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή.

«Ποια είναι αυτή; Ωραίο! Ωραίο κορίτσι! Έχω δει κάποια σίριαλ που έχει παίξει. Φοβερή σαν ηθοποιός νομίζω. Αυτή που έκανε τη Ράνια στους Singles δεν είναι;», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς

Με εκείνον να απαντά: «Έχεις δει το πρόσωπο της στο εξώφυλλο του άλμπουμ; Η Μαρία μας είναι… Τι να πω; Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ήθελα να είναι στο εξώφυλλο γιατί η πρώτη που ήθελα ήταν πολύ ακριβή και πήγα στην αμέσως επόμενη. Γιατί κοιτάζεις αυτή τη γυναίκα και δεν βλέπεις τον έρωτα στα μάτια της; Δεν κάνει για μούσα του έρωτα;».

«Επειδή είμαστε κοντά, της έκανα την πρόταση για το εξώφυλλο γιατί θεωρώ ότι το αντιπροσωπεύει όλο αυτό και μπορεί να το στηρίξει 100%. Δεν με ενοχλούν οι φωτογραφίες και τα δημοσιεύματα. Αν η εικόνα δεν προσβάλλει εμένα ή τον άνθρωπο που συνοδεύω, αυτή είναι η δουλειά μου και αυτό που έχω επιλέξει να κάνω οπότε έχει τα υπέρ και τα κατά. Τώρα να βλέπουν εμένα να συνοδεύω την Μαρία, τιμή μου», συμπλήρωσε.