«Για όνομα του Θεού, ρε Έλενα! Δεν είναι ωραίο να...» - "Σκοτώθηκαν" στο Πρωινό Μας Γραμμέλη και Χριστοπούλου για την Σολωμού

Η αντίδρασή της σε δημοσιογράφο στάθηκε αφορμή για μια έντονη διαφωνία μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Για όνομα του Θεού, ρε Έλενα! Δεν είναι ωραίο να...» -

Χαμό έχει προκαλέσει από χθες 12/12 η έντονη αντίδραση της Μαρίας Σολωμού απέναντι στον δημοσιογράφο της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», Πάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος προσπάθησε να της κάνει κάποιες ερωτήσεις έξω από τις πρόβες για τα MadWalk.

Ο Mente αντέδρασε ευγενικά στον δημοσιογράφο δείχνοντας του πως δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση. Από την άλλη όμως, η Μαρία έγινε τόσο έξαλλη που έβρισε τον ρεπόρτερ με το που μπήκε στο αυτοκίνητο για να φύγει (δείτε εδώ το βίντεο).

Η έντονη διαφωνία Γραμμέλη - Χριστοπούλου για την αντίδραση της Σολωμού

Το βίντεο σχολιάστηκε μεταξύ άλλων σήμερα 13/12 και στην εκπομπή «Πρωινό μας», με την Έλενα Χριστοπούλου και την Αφροδίτη Γραμμέλη, να διαφωνούν έντονα, καθώς η μια δικαιολόγησε την ηθοποιό και η άλλη τάχθηκε κατά της στάσης της.

«Εγώ θεωρώ ότι είναι τεράστιο λάθος της Μαρίας αυτή η συμπεριφορά, δεν είναι καθόλου ωραίο. Μην βρίζεις, δεν μπορείς να μιλάς σε έναν άνθρωπο έτσι. Επειδή είναι η Μαρία έχουμε άλλη στάση; Για όνομα του Θεού, ρε Έλενα, δεν μπορούσε να του πει “φύγε αγόρι μου δεν θέλω να σου μιλήσω;” Και ποιος είσαι εσύ να βρίζεις; Σέβομαι την Μαρία, την ελευθερία της και το να μην θέλει να μιλήσει. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω την βρισιά απέναντι σε έναν νεαρό που προσπαθεί να της κάνει μια ερώτηση», είπε αρχικά η Αφροδίτη.

Από την άλλη, η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε: «Βρε Αφροδίτη μου, μπαίνει μέσα στον χώρο της, δεν θέλει να μιλήσει. Δεν μπορείς να ακολουθείς έναν άνθρωπο έτσι από πίσω. Φαίνεται ότι δεν θέλει. Δεν είναι θέμα αν είναι η Αφροδίτη ή η Έλενα. Μπαίνει στον χώρο της, υπάρχει ένας χώρος προσωπικός δεν το καταλαβαίνεις;

Μπαίνει στον προσωπικό της χώρο, κλείνει την πόρτα και βρίζει, είναι στον χώρο της. Μπορεί να είμαι αθυρόστομη, μπορεί να μην θέλω, μπορεί να έχω περίοδο, μπορεί να τσακώθηκε με τον Mente. Όταν δεν θες να μιλήσεις και αυτό ο άλλος δεν το δέχεται πιστεύω ότι είναι επικίνδυνο».