«Η Siri θα μίλαγε καλύτερα» - Σε άβολη θέση το twitter με τα πρώτα λόγια της Χρουσαλά στο Madwalk 2022

Την ξαναείδαμε στην παρουσίαση μετά από καιρό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Για άλλη μια χρονιά είδαμε το λαμπερό show, που καταφέρνει να συνδυάζει μουσική και μόδα να προβάλλεται το βράδυ της Πέμπτης 22/12 από το Mega και αυτό δεν είναι άλλο από το Madwalk 2022.

Το πρόγραμμα άνοιξε με την Τάμτα, η οποία έκανε μια ανατρεπτική εμφάνιση - όπως το συνηθίζει άλλωστε - ξυρίζοντας το κεφάλι ενός μοντέλου πάνω στη σκηνή (δείτε εδώ τη σοκαριστική στιγμή).

Στη συνέχεια, η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν η πιο λαμπερή παρουσία της βραδιάς, η οποία είπε τα πρώτα της λόγια και στη συνέχεια ακολούθησε από την ίδια η παρουσίαση των καλλιτεχνών - σχεδιαστών (δείτε εδώ όλα τα φορέματα που άλλαξε τη βραδιά).

Να θυμίσουμε εδώ, πως απόφαση της Χρουσαλά ήταν κάτι, που συζητήθηκε καθώς μετά από πολύ καιρό την είδαμε να παίρνει την απόφαση να βγει πάλι μπροστά σε πολύ κόσμο και να εκτεθεί μέσα από το ρόλο της παρουσιάστριας.

«Υπήρχαν προτάσεις που συζήτησα με τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά δεν ευδοκίμησαν για διαφορετικούς λόγους» ανέφερε αρχικά σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον. Ενώ όσον αφορά το μέλλον της στην τηλεόραση. Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην τηλεόραση. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Ο σύζυγός μου θα έρθει απόψε εδώ. Με τα χρόνια η σχέση μου με τον άντρα μου δυναμώνει. Είναι ο καλύτερος μου φίλος», είχε πει η Χρουσαλά.

Αυτό όμως, που έκανε σε πολλούς εντύπωση και αποτυπώθηκε μέσα από σχόλια των χρηστών στο twitter ήταν ο τρόπος με τον οποίο μίλαγε η παρουσιάστρια, ο οποίος ήταν κάπως αμήχανος και μπορεί να οφειλόταν στον παράγοντα του άγχους.

Οι αντιδράσεις στο twitter για την παρουσίαση των Madwalk 2022 από τη Μαριέττα Χρουσαλά