Από μικρή στα βάσανα - "Έλιωσαν" όλοι με την φωτογραφία του Άκη Πετρετζίκη με την κόρη του

Την πήρε μαζί του στη δουλειά!

NDP

Πάνω που ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Άκη Πετρετζίκη, καθώς θα επιστρέψει στο μαγειρικό σόου από όπου ξεκίνησαν όλα, το MasterChef (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο ρόλος του), ο ίδιος φαίνεται πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας, διότι μαζί του στην επιτυχία και την σύζυγό του, αλλά και τα δύο του παιδιά.

Ο διάσημος σεφ πριν από λίγους μήνες έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά, διότι η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο τους άλλαξε τη ζωή, αφού η καθημερινότητα μόνο με ένα παιδί, το μικρό Αχιλλέα, είναι εντελώς διαφορετική.

Expand player

Αξιολάτρευτη η φωτογραφία του Άκη Πετρετζίκη με την κόρη του

«Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε «ακούσει» λίγο. Όταν είχες σεταριστεί με το πρώτο παιδί, λες ok. Ο Αχιλλέας τώρα είναι ενάμιση έτους. Μιλάει, καταστρέφει αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Κι εκεί σκάει το δεύτερο παιδί, κι εκεί που έλεγες πως από τις 7 το βράδυ ως τις 7 το πρωί τουλάχιστον έχεις χρόνο… Η μικρή θηλάζει, τρώει κοιμάται και κλαίει. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ίδιος.

«Δυσκολευτήκαμε 10 ημέρες με τον Αχιλλέα. Κάπου κάπου πρέπει να είσαι λίγο αυστηρός. Στις 7 το απόγευμα αφήνουμε τον Αχιλλέα στην κούνια και του λέμε γεια σου», πρόσθεσε στη συνέχεια και κατέληξε περιγράφοντας το πρόγραμμα της καθημερινότητάς του: «Μερικές φορές κοιμάμαι στις 9 με 10 το βράδυ. Το 11, 12 για μένα δεν υπάρχει. Εμείς πρέπει να πάμε στο πρόγραμμα των μωρών».

Παρόλο που είναι αρκετά ενεργός στα social media, δεν αναρτά συχνά φωτογραφίες από τις στιγμές του με τα παιδιά και την γυναίκα του, επομένως όταν το κάνει το κοινό του "λιώνει". Αυτό συνέβη, λοιπόν, την Παρασκευή 6/1 όπου αποφάσισε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία του μαζί με την κόρη του, με την οποία βρισκόταν στο γραφείο του μαγαζιού του και έκαναν μαζί δουλειές.

«Ο Αχιλλέας στην κουζίνα, η μικρή στην διοίκηση», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του και τα like "έπεσαν βροχή".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Όταν φτάσει 16 και θα μπαίνει σε ξένα αμάξια...» - Η αγωνία του Πετρετζίκη για τη δύο μηνών κόρη του

Έντυσε το γιο του τσολιά - Η πρώτη φωτογραφία του Άκη Πετρετζίκη με την σύζυγό του και τα παιδιά τους