«Όταν φτάσει 16 και θα μπαίνει σε ξένα αμάξια...» - Η αγωνία του Πετρετζίκη για τη δύο μηνών κόρη του

Είναι πατέρας δύο παιδιών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Άκης Πετρετζίκης βρέθηκε καλεσμένος την Τετάρτη 21/12 στο Ηappy Day του Alpha μιλώντας πολύ ανοιχτά για το πόσο πολύ έχει αλλάξει η ζωή του από τη στιγμή, που ήρθε στη ζωή και το δεύτερο παιδί του.

Να τονίσουμε εδώ, πως ο γνωστός και πολύ πετυχημένος σεφ έχει φέρει στον κόσμο μαζί με τη γυναίκα του τον Αχιλλέα και πριν από περίπου δύο μήνες υποδέχτηκαν και την κόρη τους (δείτε εδώ την αντίδραση του γιου του όταν τον είδε στην τηλεόραση).

«Έχω κάνει διατριβή στην παιδική διατροφή. Αν δεν το ζήσεις δεν έχεις και αντικειμενική άποψη για το παιδικό φαγητό. Με τον Αχιλλέα πειραματίστηκα αρκετά. Είναι το φανταστικότερο παιδί του κόσμου. Θέλει τρόπο και να καταλάβεις ότι το παιδί είναι παιδί αλλά είναι και άνθρωπος και σαν άνθρωπος πρέπει να του συμπεριφερθείς. Το θέμα διατροφής το έχω πάει πολύ μπροστά.

Θέλω να είμαι σίγουρος και για το δεύτερο, ότι αυτά που έζησα στο πρώτο θα συμβούν και στο δεύτερο. Κάποια στιγμή θέλω να γράψω έναν οδηγό για το πώς μπορείς να μαγειρέψεις για τα παιδιά. Είναι δύσκολο να φτιάξεις φαγητό για τα παιδάκια», είχε πει ο Άκης Πετρετζίκης.

Όπου και αν βρεθεί εκθειάζει τη μαμά των παιδιών του και μάλιστα εκφράζει τις ανησυχίες του αλλά και τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζει με το μεγάλωμα των παιδιών μιας και είναι και τα δύο σε μικρή ηλικία.

Oι ανησυχίες του Άκη Πετρετζίκη για την κόρη του

«Φίλε οι γυναίκες, με το που γεννιέστε έχετε προσωπικότητα, έχετε απαιτήσει, απαιτείται. Ο άντρας αργεί να διαμορφώσει προσωπικότητα», είπε ο Άκης Πετρετζίκης απαντώντας στην ερώτηση του Φραγκολιά σχετικά με το αν θα αγχωθεί όταν η κόρη του θα φτάσει στα 16 και θα μπαίνει σε ξένα αμάξια με εκείνον να απαντάει: «Είναι δύο μηνών, γιατί μου λες για 16...άσε, εντάξει».