Θα "λιώσετε" - Η αντίδραση του γιου του Άκη Πετρετζίκη όταν τον είδε στην τηλεόραση

Αξιολάτρευτος ο πιτσιρικάς!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Άκης Πετρετζίκης
Instagram / Άκης Πετρετζίκης

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει κάνει τεράστια επιτυχία όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι της ζωής του, ωστόσο τα τελευταία χρόνια και η προσωπική του ζωή έχει αλλάξει εντελώς. Από την πρώτη στιγμή που γνώρισε την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ κατάλαβε πως πρόκειται για το άλλο του μισό (δείτε εδώ την εξομολόγησή του για εκείνη) και έτσι μαζί παντρεύτηκαν και έκαναν δύο παιδιά.

Ακόμη κι αν αφιερώνει πολύ χρόνο σε γυρίσματα για την μαγειρική εκπομπή του, πάντα επιστρέφει στο σπίτι του για να περάσει χρόνο με τον γιο και την κόρη του. Τις προάλλες, λοιπόν, έτυχε να παίζει στην τηλεόραση ο ίδιος και ο Αχιλλέας έκατσε στην αγκαλιά του για να τον απολαύσει. Ο σεφ, έτσι, απαθανάτισε την τρυφερή αυτή στιγμή και την δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συγκεντρώνοντας πολλά θετικά σχόλια.

Η αντίδραση του γιου του Άκη Πετρετζίκη όταν τον είδε στο "γυαλί"

«Βλέπω τον μπαμπουίνο μου και απολαμβάνω το μηλαράκι μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Άκης Πετρετζίκης γιος
Instagram / Άκης Πετρετζίκης

Τα βίντεο με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και την αποκάλυψη του ονόματος που θα δώσουν στην κορούλα τους

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν πριν λίγο καιρό ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, όπως αναφέρθηκε, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας, μιας και έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, ενώ δεν είναι απίθανο όπως φαίνεται να την μεγαλώσουν κι άλλο.

Η όμορφη σύζυγός του σεφ έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κάτι που είχε κάνει γνωστό ε ο Άκης Πετρετζίκης μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (δείτε την εδώ).

Μάλιστα, αυτή τη φορά, ο γνωστός σεφ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικά φορμάκια που έλαβαν για δώρο για τη νεογέννητη κορούλα του με στάμπες που τον ξετρέλαναν.

Μάλιστα, ανάμεσα στα δώρα ήταν ένα μπλουζάκι για εκείνον και για τον γιο του, τον Αχιλλέα. Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Άκης Πετρετζίκης αναφέρεται και στο όνομα της μικρής, το οποίο φαίνεται πως το ζευγάρι το έχει ήδη αποφασίσει, ωστόσο δεν μας το έχουν αποκαλύψει ακόμα.