Έγινε δεύτερη φορά πατέρας ο Άκης Πετρετζίκης - Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου στο instagram

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έγινε δεύτερη φορά πατέρας ο Άκης Πετρετζίκης - Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου στο instagram

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Άκης Πετρετζίκης καθώς η αγαπημένη του σύζυγος, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους. Μάλιστα, και η Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι εχθές 16/9.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη του σύζυγος, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Μεταξύ άλλων, την είδση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς δεν έκρυψε την χαρά του.

Η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη

Μάλιστα, στη λαζάντα της ανάρτησής του έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @detorakisstelios, στη μαία μας @ioannadim21, και σε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω πως πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί). Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @mitera.gr που πραγματικά ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι σε όλους με τις καλύτερες αναμνήσεις!»

Δεν είναι από ΑΘήνα αλλά.... - Η αλήθεια για την καταγωγή του Άκη Πετρετζίκη

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι από τους πιο αγαπητούς Έλληνες σεφ. Μετά την συμμετοχή του στο MasterChef είδε μεγάλη επιτυχία και πλέον έχει 3 μαγαζιά, ενώ παρουσιάζει τη δική του μαγειρική εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Πολύ καλά πάνε και τα προσωπικά του τα τελευταία χρόνια, καθώς ζει έναν όμορφο έρωτα με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ με την οποία παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι σε ένα παραμυθένιο σκηνικό. O ερχομός του γιου τους μάλιστα, ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία, ενώ πολύ σύντομα θα γίνουν και για δεύτερη φορά γονείς.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση μέχρι τα 16 του χρόνια. Στα 18 του μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει λογιστική, στο ΤΕΙ Λογιστικής Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, το 2004 ξεκίνησε και τις σπουδές του στη σχολή μαγειρικής Le Monde.

Άκης Πετρετζίκης καταγωγή

Το καλοκαίρι του 2004 εργάστηκε ως σεφ στο Myconian Ambassador Relais & Chateux στη Μύκονο και από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Φεβρουάριο του 2005 ως Chef de Partie στο εστιατόριο 8 the Plate στην Αθήνα.

Τον Φεβρουάριο του 2005 εργάστηκε ως Head Chef στο Saint Nicolas Bay στην Κρήτη, ενώ τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς ως Head Chef στην παμπ James Joyce, στην Αθήνα.

Το 2006, μετακόμισε στην Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε να εργάζεται ως Chef de Partie στο εστιατόριο Havana στο Μπράιτον, ενώ από το 2008 έως το 2010, εργάστηκε ως Chef de Partie στο ξενοδοχείο The Goring.

Το 2010, ο Πετρετζίκης επέστρεψε στην Ελλάδα προκειμένου να συμμετάσχει στο τηλεπαιχνίδι MasterChef και έξι μήνες μετά αναδείχτηκε ως ο πρώτος Έλληνας Master Chef. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε η πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση στην καθημερινή στήλη μαγειρικής στην εκπομπή Πρωινό mou, η οποία προβαλλόταν μέχρι το 2014.

Από εκεί και πέρα είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται.