Το φωτογραφικό άλμπουμ από τον γάμο Πετρετζίκη και Παπαμιχαήλ - «Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία!»

Η ανάρτηση του Άκη και η τρυφερή αφιέρωση στην αγαπημένη του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το φωτογραφικό άλμπουμ από τον γάμο Πετρετζίκη και Παπαμιχαήλ - «Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία!»

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (27/9) ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ. Μάλιστα, ο γνωστός σεφ το μεσημέρι της Πέμπτης (30/9) δημοσίευσε και το φωτογραφικό άλμπουμ από την ξεχωριστή αυτή μέρα, την οποία πραγματοποιήσαν και την βάφτιση του γιου τους, Αχιλλέα.

Το ζευγάρι ολοκλήρωσε την ευτυχία του και φαίνεται να πλέει σε πελάγη απόλυτης επιτυχίας. Μπορεί στην αρχή να "παίδεψαν" τους δημοσιογράφους για το που και το πότε θα γίνει ο γάμος τους, αλλά τελικά οι κάμερες τους τσάκωσαν σε ένα πανέμορφο κτήμα στο Κορωπί -δείτε εδώ και το μενού που είχαν για τους καλεσμένους-.

Πριν από λίγη ώρα, ο Άκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα, συνοδευόμενες από μια πολύ τρυφερή λεζάντα.

Η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη με τις φωτογραφίες από τον γάμο του με την Κωνσταντίνα

Συγκεκριμένα έγραψε: «7/9/2021. Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές! ❤️».

Ο ξέφρενος χορός που Άκη με γυαλιά ηλίου - Αφιέρωσε τραγούδι στην αγαπημένη του

Μετά το μυστήριο, το ζευγάρι πήγε στο τραπέζι με τον ήχο του Star Wars, με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ να κρατάει στα χέρια της τον Αχιλλέα και να έχει στο πλευρό της τον Άκη Πετρετζίκη.

Λίγο αργότερα, ο σεφ πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε Ξύλινα Σπαθιά και συγκεκριμένα το τραγούδι «Βασιλιά της Σκόνης».

Ο Άκης Πετρετζίκης λίγο μετά το γάμο, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram μια σειρά από βίντεο, στα οποία φυσικά πρωταγωνιστεί ο ίδιος και η αγαπημένη του στην εκκλησία.